Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece iyi olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece verimli sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirebilecksiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni girişim kararları alabilirsiniz ve girişimlerinizde son derece hızlı davranmayı tercih edeceksiniz. Kararlı davranışlarınız ve zihninizin oldukça iyi çalışması kararlarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız ve dikkati çekmeyi başaracaksınız. Yeni girişimler için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız ve elinize bazı yeni imkanlar geçebilir. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir çok açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır. Elinize geçecek fırsatları kaçrmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda karşılaşabileceğiniz engeller, geri dönülmez kaydıyla aldığınız kararlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Bugün şanslı rastlantılar gününüz. Beklenmedik ani ve sevimli fırsatlar kapınızda. kapıyı çalmalarını beklememelisiniz. İlgi duyduğunuz her şey, hiçbir endişe yüklemeden sizi kendine çekebilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimlerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Ayrıca sağlığımız konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Yaşam şekliniz, çalışma ortamınız, bugüne dek yaşanılanların üzerinizde yarattığı baskı ve gerilim, anlamsız işler yüzünden kendinizi ikincil roller üstlenmiş kişi gibi hissedebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, eğer bir değişim istiyorsanız bunun size olan artı ve eksilerini gözden geçirmeniz veya yaşanabilecek gelişmelere göre neler yapabilirsiniz bunları bilinçli bir şekilde ele almanızdır. Bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, bunlar başta bizi rahatsız eder ancak hayrımızadır. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Her konuya hakim olmamızda ve başkaları üzerinde etkili olmamızda bu görünümün gücü bir hayli yüksek. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa güçlü görünme arzunuz yoğundur.  Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve yarınlarımız için hedeflerimizi gözden geçirmek yönünde olumludur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi bir kenara bırakmamalı ve yaşadığınız olumsuzlukları olumluya çevirmenin yollarını bulmalısınız. Duygular ortaya çıkıyor, fikirlerinizi paylaşarak ya da tartışarak baskı yaratan konuları çözebilirsiniz. Yaşadığınız yerde ihtiyaçlarınıza uygun değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konularda daha yoğun ve konsantresiniz. Ancak kıskançlıklar ve endişelerden uzak durmaya bakın.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Günlük hayatınızda bugüne dek sürdürdüğünüz özel yaşantınıza son noktayı koymak istiyor gibisiniz. Kendinizi güçlü ve kimsenin baş edemediği gibi hissedin.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler, seyahatler ve görüşmeleriniz ön plana çıkarken, içsel olarak agresif ve öfkeli hissedebilirsiniz. İletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden ve eğer öfkeliyseniz bugün söylemek istediklerinizi paylaşmayıp, enerjisi daha ılımlı bir günde görüşmeyi tercih ederek bugünü kendiniz için olumlu hale getirerek geçirebilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha rahat ve özgür hissediyorsunuz. İnsanların sizi yargılaması veya tenkit etmesi bu kadar önemli olmamalı. Geleceğiniz adına düşündüklerinizi uygulamak için doğru birkaç gün içindesiniz. İstekleriniz özel yaşantınızı zorlayabilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda belirli bir süredir odaklandığınız konularda sonuçlanmalar yaşadığınız bir Dolunay sürecindesiniz. Aldığınız kararların ne kadar önem taşıdığı, hedeflerinizin ilerisinde mi gerisinde mi bulunduğunuzu, hayat yolunuzda benliğinizi oluşturan soyut ve somut tüm kavramların yeterliliği hakkında farkındalıklar geliştirmeniz mümkündür. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konular, bugün de zihninizi en çok meşgul eden şeylerin başında gelebilirler. Parayla ilgili olarak kendinizi son derece huzurlu ve güvenli hissetmeniz, çevrenizdeki kişilerin maddi sorunlarıyla ilgilenmenizi sağlayabilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 13" R
Ay
Terazi
12° 19' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 51"
Venüs
Boğa
24° 36' 38"
Mars
Koç
14° 24' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 09"
Satürn
Balık
18° 02' 55"
Uranüs
Boğa
23° 27' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:18

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>