Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan ona yeterince zaman ayırmıyorsunuz. Birlikte olduğunuzda da ilişkinizden çok başka şeylerle ilgileniyorsunuz. O da bu duruma yatkın, bir şikayeti yok ama bu durum sizi birbirinizden uzaklaştırabilir.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edebilirsiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz. Bunu fark etmek sizi üzdüğü kadar öfkelendirebilir de. Öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olur.

Bugünlerde daha önceden yaptığınız hesapsız harcamaların pişmanlığını yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı kısma yoluna gitmelisiniz. Aksi takdirde daha çok pişmanlık yaşarsınız.

Faal bir insansınız. Birçok alanda hareket halindesiniz. Ama bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde,yaşamınızda bazı zaaflara yol açıyor. Oysa bu sıralar en çok işe öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız için küçük kırgınlıklar yaşayabilir, kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir çaba içine girmek sonradan canınızı sıkabilir. Kendi hatalarınızdan çok başkalarının hatalarını daha kolay gördüğünüz için eleştiriye pek tahammülünüz yok. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber size kısa bir hoşluk yaratabilir. Öğle saatlerinde de bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

25 Eylül 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Güvenliğimizi ilgilendiren konularda akıllıca ilerlenebilecek bir gündeyiz. Duygularınızı dışa karşı sempatik ve hoş sohbet şekilde yansıtırken aslında içten içe bizi tedirgin eden bir takım meseleler yüzünden sıkıntılı olabiliriz. Denetlenmekten veya inandığımız yoldan dönmekten hiç hoşlanmayız. Bazen yaşadığımız ortamın veya çevremizdeki insanların bizi anlamalarının asla mümkün olmadığını düşünebiliriz. Yüreğimizin kapıları sanki örtüktür. Bu kapıyı açabilecek bir dosta, sevgiliye veya hayata ihtiyaç duyarız. -Hadi derdini anlat dese birisi ifade edebilecek sözcükleri bulmakta zorlanabiliriz. Dönek ve tuhaf davranan kişiler yüzünden bir hayli gergininizdir.

25 Eylül 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda netleşmemiş planlar yapmaktasınız. Kontrol edemediğiniz konular akışa bırakabilirsiniz. Zira öncelik kazanan evle ilgili uğraşlar sizin sorumluluğunuzda ilerleyebilir. Belki aile büyükleri ile ilgili yeni gelişmeler bağlayıcı olacaktır. Aynı zamanda bir yere yerleşmekle ilgili planlar büyük bir endişe kaynağı olarak karşınıza çıkıyor.

25 Eylül 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Mars'ın üzerinizde olmasından dolayı kendinizi her alanda güçlü göstermek istiyorsunuz. Evlilik hayatınızda baskın bir eş pozisyonu size göre değil.

25 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

25 Eylül 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>