Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır.

Size akıl veren çok, siz ise bildiğinizi okumayı seviyorsunuz. Sizi başarılı kılan da bu özelliğiniz. Bir süre daha bu durum devam edecek gibi. Size akıl verecekler, siz bildiğinizi yapacaksınız.

Yatırım yapmak isteyen bir arkadaşınız sizden destek isteyebilir. İhtiyacı olan parayı ortak bir tanıdığınızdan alabilmek için sizin aracılık etmenizi isteyebilir. Arkadaşınız güvenilir biri ama, yatırım yapacağı alan biraz riskli gibi.

Yeni tanıştığınız biri sizinle dost olmak istiyor. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hakketmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Aniden karşınıza çıkan ve hazırlıksız yakalandığınız bir konuda karar vermeniz gerekebilir. Karar verirken zorlanabilirsiniz ama vereceğiniz karar tam isabetli olacak.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, insanları ikna etmenizi sağlayıcı bir kuvvettir. Kendinize güveniniz yüksektir. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, bir çok konuda anlaşabileceğiniz bir kişiyle karşılaşmanızı sağlayabilir. Ancak görünenlere değil, ne kadar sağlam olduğuna bakmanız gerekir. Amacınız, yaşamınızı sağlam temeller üzerine oturtacak düzeni kurmaktır. Bunun için uzun vadeli düşünmek en doğrusudur. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, hiç kimseden çekinmeden hareket etme arzumuzdur. Bizi bağlayan her ne varsa ondan uzaklaşma istek ve kararlılığı bazen hırsla karar vermeye neden olabilir. Özellikle yolculuklarda trafik kurallarına uyalım ve uymayanları da uyaralım. Tanımadığımız insanlarla veya bilmediğimiz ortamlarda güvenliğimize önem verelim. Dışarıdan gelebilecek provokasyonlara karşı tedbirli olalım. Fiziksel anlamda dinlendirici aktivitelerle bedenimizi güçlendirelim. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü ikili ilişkilerde cesur hamlelere işaret ediyor. Sevdiğin kişiyle keyifli bir gün seni bekliyor.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak için sabırsızlanabilirsiniz. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Yurt dışı, uluslararası bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Çocuk gibi bazı şeyleri tutturuyorsunuz. Ancak arzularınızı gerçekleştirmek adına sonuçlarına katlanmıyorsunuz.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat veya tatillerde abartıdan uzak durun. Kendinizi kontrol etmeniz kolay olmayabilir. Özellikle beslenme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışın.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler ve yoğun bir çalışma ortamı içine girebilirsiniz. Bazı olaylara çok fazla tepki göstermeniz mümkün. Dikkatiniz yükselirken anlayışınızı da yükseltmeli ve moralinizi bozmadan çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 10" R
Ay
Boğa
16° 48' 36" R
Merkür
Koç
21° 50' 41"
Venüs
Boğa
10° 33' 48"
Mars
Koç
05° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 37"
Satürn
Balık
17° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 47' 39"
Neptün
Balık
29° 07' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 18"
Lilith
Başak
24° 11' 56"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>