Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk öyle söylendiği gibi irade dışı, ben geldim, deyip insanın karşısına çıkıveren bir şey mi ? Görülmeyi, sezilmeyi, emek harcanmayı gerektirmiyor mu ? Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşanabilir. Ama hoş biriydi türünden birkaç günle sınırlı bir anımsama olarak da kalabilir.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. İnsanın bu kadar tek başına karar alıp uygulaması zor. Bu yüzden fikrinizi erteleme ya da vazgeçme yolunda bir karara varacaksınız. İş ortamınızda oldukça mutlu görünüyorsunuz. Bazı ufak tefek insan zaafları ara sıra can sıkıcı olabiliyor.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Yolcu etmeye hazırlandığınız yakınınız yeni bir masraf kapısı açabilir. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkacak gibi.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı gibi görünen olası büyük hareketlilik, ileriki zamanlarda anı defterinizin en okunulası sayfalarından biri olmaya aday görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun hissetmenizin sebebi hızlı bir hafta sonu geçirmenizden. Başka nedenler aramanıza gerek yok. Çok sevdiğiniz birisini yolcu etme hazırlığı içindesiniz. Ama bu yolcu etmede sevinç ve umut galebe çalıyor, üzüntü daha az. Beyninizi boş yere meşgul ettiğiniz bir konu var. Sizi konuya yöneltenler bunu sizden daha az düşünüyorlar. Bu günlerde bazı gönül oyunlarının içinde olabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi burcunda gerileyecek. Bu süreçte, biraz geri plana çekilerek, ilişkilerin bize olan artı ve eksilerini ele alacağız. Gerçekçi bir şekilde mutlaka gözden geçirelim. Geri hareketler onarım süreçleridir. İş ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, girişimlerinizi, eğitimden ticarete kadar olan tüm konuları yeniden bir ele alınız. Ani kararlar vermeyiniz. Eğer sakin, adil, mantıklı düşünürseniz gayet olumlu tespitlerde bulunursunuz.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiye özlem duymanız yüzünden bazı hatalar yapabiliriniz. Geçmiş sorumluluklarınızın siz rahatsız etmesi, sizi üzüyor. Kendinizle ilgili yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız var. Bugün sosyal yanınız çok güçlü. Çevrenizdekilerle bütünleşmek adına yaptığınız çalışmalar sayesinde önemli atamalar yapacaksınız. Önemli kişilerden destek alacasınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavsiyelerinize uymak istemeyen ya da koşullarınızı uygun bulmayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yönlendirici olmamaya gayret ederek, kendi istekleriniz ve karşı tarafın söyledikleri arasında bir uyum yakalamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Ev hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden farklı yorumlar alabilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi kendi iç sesinizin yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı amaçlarınıza ulaşmanıza faydası olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu kişileri çevrenizde tutmayı başarmanız başarı getirecek.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için güzel planlar oluşturabilir. Grupsal organizasyonlar, aktiviteler ve etkinlikler devrede olabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda şanslı göreceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa mesafeli yürüyüşler yapabilir, bedeninize önem verebilirsiniz. Pazarlama, medya, tanıtım ve eğitim konularında yeni ve köklü kararlar alabilir, planlar yapabilirsiniz. Ya da bir seyahat planlayabilir, biletlerinizi alabilir, rezervasyon işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatleri varsa kardeşlerinizle karşılıklı fayda sağlayacak sohbetler içine girebilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>