Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz. Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor.

Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz. Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor.

Akşam bir para tartışmanız olabilir. Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir.

Bazı önyargılarınızdan kurtulmanız yararlı olacak. Geniş biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Ama yine de aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi ne kadar tanışmış olduğunuza iyice dikkat etmelisiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve yarınlarımız için hedeflerimizi gözden geçirmek yönünde olumludur. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, ailevi konuların, mecburiyetlerin bizi sıkıştırması anlamına geliyor. Biz özgür olmak istiyoruz ve maddi-manevi anlamda kuvvetlenmek. Bizi kimsenin yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekirse tepki gösterebiliriz. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, insanları etkileme gücünüz yükselir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Yani sizden uzak duruldukça ısrarla takip ederek avınızı ele geçirmeye çalışabilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen, bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Değer yargılarınızın hiçbir şekilde tartışılmasından hoşlanmıyorsunuz..

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Etrafınızdaki kişilerin gerçekleri ve çözümleri görmesini sağlamanız gerekebilir. Ancak, ufak tefek incinmelere karşı tedbirli olmanızda fayda var. Enerjinizi pozisyonunuzu korumak ve herkese gücünüzü göstermek için harcamalısınız.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal alanda meşgul eden pek çok konu var. Ay burcunuzda ilerlerken eksik kalan işler üzerinde de düşünebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Akrepler istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirebilir. Olaylara karşı esnek davrandıkça, işler lehinize dönecek. Birçok konuda çevrenizi ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz. Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Ay/Plüton olumlu açı teması nedeniyle ise soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda destekleyici olma durumu mevcuttur. Sosyal ilişkileriniz, eğitim ve pazarlama konularınızda duygusal dönüşümler kaydedebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde duygusal baskılar üzerine düşünebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>