Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda oldukça enerjik olacağınız bir gündesiniz ancak olaylara ani tepkiler verebilecek etkiler altında olmanız sizi olumsuz olarak etkileyebilecektir. Karşılıklı olarak paylaşıma girmek ve dengeyi sağlamak sizin için önem kazanıyor. Ancak fikir ayrılıklarından doğacak çeşitli tartışmalar gündeme gelebilecektir. Duygusal konularda abartılı tutumlardan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa işlere yönelebileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda karlı çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni projeler gündeme gelebilecektir ve çeşitli işbirliklerine gidebilirsiniz. Adalet duygunuz bugün her zamankinden fazla ön plana çıkacaktır ve haksızlıkları tahammül edemeyeceksiniz. İş konusunda bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye ve gelirlerinizi arttırmaya yönelik çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İşbirliği halinde yapacağınız bazı çalışmalar sizin için maddi çıkarlar getirici nitelikte olacaktır. Ancak yeni bir yatırımda bulunmak konusunda acele etmemeli ve risklerden kaçınmalısınız.

Bugüm tüm ilişkilerinizde esnek davranmalı ve karşıt görüşleri reddetmeden önce üzerinde düşünmelisiniz. Fazla duygusal tutumlar size zarar verici nitelikte olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde bulunan ve sürekli iletişimde olduğunuz insanlarla aranızdaki ilişkilerin dengesini değiştirecek bazı olaylşar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çok olumlu görünen bazı ilişkilerinizde sorunlar ortaya çıkabileceği gibi sizi rahatsız eden iletişimlerinizde düzelmeler olabilecektir. İki konu arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz ancak bu konuda kendinize biraz daha zaman tanımalısınız.

27 Ocak 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:39 Aslan-Kova burç aksı üzerinde oluşacak Dolunayı öncelikle genel etkileri bakımından incelersek,  mesleki konularda kendinizi güçlü bir şekilde gösterme ihtiyacının işaretçisidir diyebiliriz.  Bulunduğunuz alanda liderliği ele geçirmek istersiniz.  Bu isteklilik her Aslan burcundaki Dolunay zamanlarında çok daha fazla etkilidir. Bu bakış açısı sizi yeni birsahibi olmanızda, iç dünyanızdaki güvence olgusunu gözden geçirmenizde,  şu anki sorunlarınızı daha net görebilmenizde yardımcıdır. Bu Dolunay kimi Akrepler için, değişim, bir teklif veya bir yenilik sayesinde isminizi bulunduğunuz alanda duyurabilmeniz anlamı taşıyabilir.  Bazıların için,  yeni bir yuva kurmak, yerleşim yerinizi değiştirmek arzusudur. Ancak ben gerek mesleki ve gerekse ailevi durumunuz  net olarak belli olmadan acil kararlar vermenizden yana değilim.

27 Ocak 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizi farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz.Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

27 Ocak 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

27 Ocak 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparator... Güçlü görüntünüzle oldukça ilgi çekicisiniz ancak içinizde fırtınalar var. Sakin kalın, keskin sirke küpüne zarar.

27 Ocak 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve görevleriniz günün konularıdır. En verimli olacağınız işler, gönüllü olarak yaptıklarınız olacaktır. Takım çalışmalarından daha çok bireysel çalışmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizden öğüt almanız mümkündür.

27 Ocak 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>