Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklarda canlı atak kişiliğiniz insanlar üzerinde biraz fazla istekli olabiliyor. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor. Sizin değer yargılarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla özel bir iletişim kurmaya çalışacaksınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Ay-Terazi geçiş etkinliğinde Cuma günümüz başlıyor. Gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren meseleleri, kimsenin etkisi altında kalmadan gözden geçireceksiniz.  Dış seslere kulaklarınızı kapatırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde huzur bulmak,  güzellikleri paylaşmak ihtiyacı genelde yoğundur. Seçici olursunuz ve nezaketle size yaklaşılmasını istersiniz. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm gerek iç dünyamızda gerekse dışarıyla birebir temasımızda pek de huzurlu değiliz. Bir şeyler canımızı sıkıyor, kafamızı karıştırıyor. Fakat ser verip sır vermiyoruz. Kendi içimizde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ancak bu da bizi yoruyor. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, bir problemin kökten çözümü için kollarınızı sıvadığınızı gösteriyor. Bilinçli bir şekilde pürüzleri gidermek niyetindesiniz. Kendinizi güvende  hissetmek istersiniz. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü, maddi konuların biraz düşündürücü olduğunu, kazanmak adına yapılacakları gözden geçirme yönünde önemlidir. İsteyen bilgilenmeye zaman ayırabilir, dileyen kendini gözden geçirmeye. Amacımız gelişmek ve büyümek olmalı. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir gün mutlu, bir gün mutsuz halinizle ruhsal dengesizlikler gösterebilirsiniz. Zaaflarınızın farkına varırsınız fakat bu zaafları ortadan kaldırmak ve yerine yeni bir kişilikle doğmak çok kolay olmaz. Başaramayacağınız, gerçekleşmeyecek zor hedeflere yönelerek kendi sıkıntılarınızı farkında olmadan siz yaratırsınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçerisinde bulunduğunuz gruplara somut faydalarınız dokunabilir. Katkılarınız diğerlerini şaşırtabilir ve sizi ilerlemeye açık bir pozisyona taşıyabilir. Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir. Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızla hoş vakit geçiriyorsunuz. Sizi seven insanların çevrenizde olması sizi mutlu ediyor.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişi anmak ön plana çıkabilir. Bunu yaparken kendinize ve yaşadıklarınıza haksızlık etmekten kaçının. İletişim halinde olduğunuz insanlarla bazı anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hassas ve alıngan bir tavır içinde bulunabilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken kararlı bir tavır içinde bulunmaya özen gösterin. Bazı olaylardan çok fazla etkilenebilir şiddetli tepkiler ortaya koyabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yanınızın ve katı yaklaşımlarınızın ağır basacağı bir gün geçirebilirsiniz. Tarafsız bakış açısını korumalı ve hiçbir şeyi tam olarak incelemeden, sadece önyargılarla bir kenara bırakmamalısınız. Açık fikirli ve araştırıcı olmak, sorunlara karşı alınabilecek en iyi önlemlerdir..

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 49" R
Ay
Aslan
12° 41' 43" R
Merkür
Koç
28° 29' 09"
Venüs
Boğa
18° 27' 12"
Mars
Koç
10° 36' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 17"
Satürn
Balık
17° 42' 32"
Uranüs
Boğa
23° 09' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 40"
Lilith
Başak
24° 54' 35"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>