Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her ilişkinin, hislerin mantığı evirip çevirdiği gelgit dönemleri olabilir. Önemli olan yaşanmışlıkların hakkettikleri yere konulabilmesi. Bu davranış, kapandı sanılan her kapının aralık kalmasını sağlayabilir.

Yapmayı düşündüğünüz birçok şey kendiliğinden erteleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki gerginliğe çok iyi gelebilir.

Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor. Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor.

Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde eskimişlik ve yeni bir başlangıç karmaşası yaşayabilir ve yenilikler teker teker gelirken, vaatleriyle birlikte gelmediklerine tanık olabilirsiniz. Eskidi deyip kolayca atılanlar ise bir anda yeniden değer kazanabilir. Belli ki şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu birlikte adımlamanız gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine gereksiniminiz var.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, hem mesleki hem de parasal anlamda güçlü olmak istiyoruz. Gelişim arzumuz bu iki konuda yüksek olacak. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını sanmıyorum. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, bir meseleyi gayet zekice kavrarsınız. Bir bilgiyi çabuk öğrenirsiniz. Yazışmak, telefonlaşmak, birileriyle olmak hoşunuza gider. İki mesele üzerinde düşünürsünüz. Fakat işin içinden çıkamadığınızda sıkılırsınız. Diyelim ki ilk kez biriyle buluşmak istediniz. Ya randevusuna geç kalır veya siz hiç de sandığınız gibi biri olmadığını düşünürsünüz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi konularda hiçbir şeyin hafife alınmadan, ciddiyetle gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Taşıma suyu ile değirmen dönmez sözünü unutmayalım. Geleni tutalım, idaremizi bilelim ki, birilerine eğilmek zorunda kalmayalım. Maddi ve manevi değerlerimizin kıymetini bilelim. Tercihlerimizi yapmadan önce, sonuçlarını hesap edelim. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde partnerimiz başta olmak üzere etrafımızdaki insanlarla doğru bir iletişimde bulunmak için dinlemeyi bilmek lazım. Gerginliğimiz nedeniyle bazı meseleleri anlamakta zorlanabiliriz. Kolayca sinirlenmemiz bizi başkalarının gözünde haksız duruma düşürmesin. Saat 23:37 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği, sizin için kıymetli olan her şeye karşı duyulan özlemin, ihtiyacın, arzunun göstergesidir. İlişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkını hissettireceğin bir gün. Çevrendekilerin dikkatsiz davrandığını fark edip yol gösterebilirsin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ve aşk hayatınızda oluşacak olan olumlu ve yapılandırıcı etkiler gündemde olurken. Bazı sorunların üstesinden gelebileceksiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Ticari işlerde karşıt fikirler ortaya çıkabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydanagelen dolunay ortak maddi konularda daha hassas ve duyarlı olmanız gereken noktalara işaret ediyor. Psikolojik açıdan etkileriyle birlikte hayatınızda önemli dönüşümleri tetikleyen bir dolunay olabilir.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydanagelen dolunay ortak maddi konularda daha hassas ve duyarlı olmanız gereken noktalara işaret ediyor. Psikolojik açıdan etkileriyle birlikte hayatınızda önemli dönüşümleri tetikleyen bir dolunay olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak para ödemelerinizde hâlâ bir denge sağlanmış değil. Yanıltıcı etkilerle hareket etmeyin. İç sesinize kulak vererek yol almalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın ardından paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme gelir. Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>