Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. Büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları iyi alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz. Buna karşın son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Bu aralar bir karar vermeniz gerekiyor. Bu kararın sonucu size olumsuz puanlar yazabilir. Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde topluca sorun yaşadığınız biri, bugün enteresan gelişmelerle değişik tavırlar içine girebilir. Bazı yeni tanışmaların kalıcı dostluklara dönüşmesi mümkün. Kalabalık içinde hissettiğiniz yalnızlıkları terk edebilirsiniz. Akraba ilişkilerinde mutlu haberler ve bu haberle uzun yolculuklar söz konusu.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, bir problemin kökten çözümü için kollarınızı sıvadığınızı gösteriyor. Bilinçli bir şekilde pürüzleri gidermek niyetindesiniz. Kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, baskılardan kurtulmak ve en azından biraz olsun rahatlamak için, karşınıza çıkabilecek bir işi kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, iç dünyanızda gerek toplumsal gerekse ilişkinizle ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlar. Ne kadar mutluyum, gerçekten huzurlu bir yaşamım var mı, ben ne istiyorum, hayat bana ne sunuyor diyerek sorgulamalarda bulunursunuz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa tabii ki huzurunuz kaçar.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde güçlü şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz, düşüncelerinizle başkalarını etkileyebilirsiniz. Baskı kurmadığınızdan emin olmalı, kontrolünüz dışı durumları göz ardı etmemelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişinizle ilgili konularda sürekli aynı şeyleri evirip çevirmeniz sadece gününüzün stres altında geçmesine sebebiyet verecek ve ayrıca an'ı da yaşayamamış olmanızın pişmanlığı üzerine eklenecektir. Yaşamınızdaki bazı konu ve sorunlarla ilgili şüphe ve güven sorunu yaşayabilir, kendinizi baskı altında kalmış hissedebilirsiniz. Bunun yanında sosyal çevrenizden olan kişilerin kendi hayatına dair olan sorunları sizi ilgilendirmemeli bu konuyla ilgili fazla kafa yormamalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için mücadele gösterebilirsiniz. Bazı işlerinizde fazla hırs yapabilirsiniz. İlişkilerinizde keyfinizi kaçıran durumlar gündeme gelebilir. İşlerinizde değişken koşullar sizi yorabilir. Mücadele ettiğiniz konularda yakınlarınızdaki insanlardan destek alabilirsiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda yaşanacak yüzleşmelere dikkat çekmekte. Eş yada sevgilinize yaklaşımınızda sezgilerinizin sesine güvenin ve geçmişte yaşadığınız sizi üzen olaylara ilişkinizi esir etmeyin. İş hayatınızda ise başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalmak istemiyorsanız yaptığınız işi kontrol edin ve başkalarına güvenerek hareket etmeyin. Bekar Akrepler bugün ruhunuzda ki heyecanı fark edecek özel bir insanla tanışabilir ve aşka doğru yol alabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız biraz isteksiz ve geri planda durma isteğiyle başlarken, ailenizdeki insanlara karşı anlayışınız bugün yüksek olabilir. Beraber çalıştığınız insanları anlık çıkışlarınızla çok fazla zorlamayın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken gizli bir ilişki sizin kalbinizi yerinden hoplatabilir. Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Ayrıcailişkilerinizde herkese duyurmayacağınız bir projenin detaylarını masaya yatırabilirsiniz. Dedektiflik yeteneğiniz sayesinde gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. İdrar yollarınız hassas olabilir. Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizde yaşadıklarınız, dış dünyadaki yaşamınıza da doğrudan müdahalelerde bulunabilir. Önyargılarınız ve duygusal tepkileriniz güçlenirken, takıntılarınız da tekrar su yüzüne çıkabilir. İç dünyanızda sahip olduğunuz şeylerden sadece sezgileri kullanın ve aklınızı da ikinci plana atmayın.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>