Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Sevgilinizin gönlünü almak için başka taktikler geliştirmelisiniz.

İşinizde başarılısınız. Fakat gözünüz daha da yükseklerde. Bu konuda bazı kimselerle görüşme yapabilir yada kariyerinizle ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Güzel gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi konularla ilgili çalışmalarınızda bir artış olabileceği gibi,bugün harcamalarınızda bir artış olabilir.

Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeyebilirsiniz.

6 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar günümüz, saat 00:39 Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde  başlıyor. Derinliklerimizle temasımız yoğun, çevremizde gelişen durumlara oldukça duyarlıyız bugün. İnancımızı dimdik ayakta tutmamız gerektiğinin farkındayız. Güvenli ve huzur verici olana yöneliyoruz. Ancak sevgi ile yol alabileceğimizin gayet iyi farkındayız. Merak ettiğimiz konularda kitaplar, dergiler karıştırabilir, müzik sayesinde ruhumuzu dinlendirebiliriz. Saat 00:46 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünüm, her ne olursa olsun artık geriye bakmak yerine ilerlemeyi mutlaka tercih etmeniz gerektiğini gösteriyor.  Çünkü ne yaşandıysa yaşandı. Bunları değiştirme gücümüz belki yok, ama yeni bir sayfaya güzel bir şeyler yazabiliriz. Yeter ki, gelecekten endişe duymayalım. İşte bu görünüm inancınızı yükselticidir. Saat 13:37 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizi güçlendirmek isterken, karşı tarafın rol yaptığını sanmanıza yol açabilir. Evet sizinledir ancak farklı bir dünyada yaşıyor gibidir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Bugün, kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalı, ikili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmeyin! Yaratıcılık gerektiren işler, eğitim, spor, danışmanlık, sanatsal veya estetikle ilgili keyifli faaliyetler ve degörüşmeleri açısından yoğun üç haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

6 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PLANLI bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde sorun çıkabilir.

6 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek pek bir değişiklik yok. Temkinli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>