Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saç saça baş başa götürdüğünüz ilişkinizde birbirinizden kopmanız da mümkün görünmüyor. Başkalarının dingin, huzurlu ilişkileri sizi imrendiriyor. Çok heyecanlı ama çok kısa ömürlü olacağını hissediyorsunuz.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelecek günlerde bir rahatlama görünüyor. İşe karşı sabırlısınız. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz.

İhtiyaç diye gördüğünüz şeyler kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı da sakinleştirecek. Harcamalarınızı biraz azaltmanız gerekiyor. sakinleştirebilir.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz özel günleriniz var. Bu yöntem bazı günlerinizi sakin geçirmenizi sağlıyor, ama dertleri yok etmiyor sadece erteliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterli gibi görünen önlemler sorunun çözümüne yetmedi. Yanılgınızdan dolayı pişmanlık içinde görünüyorsunuz. Kendinizi eliniz kolunuz bağlanmış hissediyorsunuz. Birkaç gün içinde bir söylenti bazı ilişkilerinizde güvensizliklere yol açacak. Ortada gezinen lafların söylenti mi yoksa bir takım gerçeklerin haberi mi olduğunu öğrenmek için çaba göstereceksiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:54-22:30 arasında Ay-Boşluk etkisi, dikkatli olmayı gerektiriyor. Sıkıntı yaratabilecek en önemli sorun, kafanızın içindekileri uygulama olanağı bulamamanızdır. Bu süre içinde anlayışlı olmak ve mümkün olduğunca şartlara ayak uydurmak, esnek düşünmeye çalışmak en doğrusudur. Önemli bir karar verme durumunda iseniz, mümkünse beklemede kalınız. Enine boyuna düşününüz. Saat 22:30 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, yenilikleri uygulama yönünde karşımıza fırsatlar çıkabilir. Daha kolayca işlerimizi yoluna koyarız. Tanıdıklarımızla bir araya gelebiliriz, bir mesele üzerinde görüşmede bulunabiliriz. Uzun uzun konuşmayı tercih edebiliriz. Çünkü beklentilerimizi insanlara böyle daha iyi izah edeceğimizi düşünürüz. İkizler burcu iletişimle birebir alakalıdır. Bağlantılarda başarılı işler ortaya koyabilmek için, konuşmalarımız bir hayli önem kazanır. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç aklında yokken bazı şeylere sahip olman gerektiğini düşünebilirsin. Ters düştüğün insanlarla uzlaşabilirsin.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin şekillenmesi adına güzel fırsatlar söz konusu. Sosyal çevrenizde kadınlardan önemli destekler alabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız hızlı başlıyor. Hem maddi konuları hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz. Ancak, sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. İsteklerinizi bir kez daha düşünün. Kuruntulardan uzaklaşıp dikkatinizi çevrenize yöneltebilir, rahatlayabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 49" R
Ay
Aslan
21° 18' 30" R
Merkür
Koç
29° 20' 17"
Venüs
Boğa
19° 19' 29"
Mars
Koç
11° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 45' 32"
Uranüs
Boğa
23° 12' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 52"
Lilith
Başak
24° 59' 18"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>