Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle ilişkiniz hakkında dedikodu yapıldığını öğrenecek ve çok öfkeleneceksiniz. Bu dedikodulara kulak asmamaya çalışın ve bundan sonra çevrenize dikkat edin.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra başka insanların işleriyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu durum sizi bayağı bir sinirlendirecek.

Yanlış bir karar önümüzdeki günlerde başınızı ağrıtabilir. Maddi konulardaki başarısız kararlarınızın acısını fazlasıyla yaşadınız ama halen uslanmadınız.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay ikna olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda seyredecek. Bu geçiş, ortaklaşa kazanç ilişkilerimizi ele almamızı gerektiriyor. Enerji ihtivasında rahatlık hali vardır, ancak bizim de gözümüzün açık olması lazım. Yaşadığımız ilişkiler, destekler, bağlantılar dikkatle ele alınmalıdır. Gelirimiz, giderimiz ve yatırımlarımız piyasanın şartlarına göre değerlendirilmelidir. Parasal konularda hesabımızı bilmemiz iyi olacak. Eğer bir ortaklık söz konusuysa, iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Alacağınızı vereceğinizi iyi biliniz. İdeallerimizi merkez alarak ve ilerisini düşünerek yuvamız, ailemiz, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili konulara akıllıca bakalım. Bu süreç,hayatımızla ilgili konularda, ortaklaşa ilişkiler veya eşimiz,yaptığımız insanlar, yakın çevremizdeki kişiler, kardeşlerimizle olan her türlü maddi konuda, dikkatli davranmanın doğru olacağını, hesabımızı bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusal ajitasyonlara gelmeyelim. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden maddi destek sözü alarak evine dönebilirsin. Bazı arkadaşlar bugün resmen sana yardım için varlar.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza yeteri kadar zaman ayırmamanız eşiniz veya partneriniz üzerinde bazı baskı ve kıskançlık gibi sorunlara neden olabilir hatta bununla ilgili açıklayıcı konuşmalar yapmanız dahi gerekebilir. Bunu yaşamamak için özel veyaşamına gereken zamanı ayırmalı, sevginin olmadığı hiçbir yerde mutlu olunmayacağını bilmeli ve zaman ayarlanmasını ona göre yapmayı öğrenmelisiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmekte bazı zorluklar, engeller ortaya çıkabilir. Aynı zamanda sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte özellikleve para konularında, ortak yatırım, alım satım işlerinde, vergi, miras konularında daha avantajlı, şanslı olabileceğiniz yaklaşık bir aylık dönem başlıyor.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

8 Mart'a kadar Balık burcuna yerleşen Venüs size bol bereketli kazanç kapılarını aralayacak. Ortağınızla yürüttüğünüz projelerden ummadığınız kazanımlar edinebilirsiniz. Ayrıca spiritüel konular ve mistisizm ilginizi çeker. Şiir yazmak, müzik bestelemek, sanatsal alandan performans sergilemek için çok uygundur.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 haftalık sürede banka işleri, kredi, faiz, vergi ve borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Hayatın anlamını ve ruhsal konuları merak edeceksiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal grupların sizin gücünüzden ve konumunuzdan faydalanması öne çıkar. Her şeyin aşırısı fazladır. İlişkilerinize sınır çizip herkesin babası olamayacağınızı kabullenmelisiniz. Harcamalarınızı israfa dönüştürmemelisiniz. Yatırım kararları için iki kere düşünün.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Motivasyonunuzun tam ve enerjinizin bol olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bu özelliklerinizin, size azim ve cesaret verecek, gerçeklikten kaçıp hayallere sığınmanızı engelleyecektir. Kendi sorunlarınız size güç yetiremezlerse başkalarınınkine bile el atabilirsiniz..

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 45" R
Ay
Oğlak
21° 07' 21"
Merkür
Koç
16° 46' 56"
Venüs
Boğa
00° 37' 25"
Mars
Balık
29° 29' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 30"
Lilith
Başak
23° 18' 14"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>