Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size fazla güven duymuyormuş gibi davranması gittikçe sizi düşündürüyor, ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Duyguları yoğun. Kendiyle ilgili sorun yaşıyor olabilir.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir.

Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, egemenlik elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Onu biraz dizginlemeniz yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma çevrenizde sevinçle karşılanacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, ticari bir anlam da taşıyor gibi. Sosyal yaşamınız oldukça zengin. Güven veren kişiliğinizle bu zenginliğe zenginlik katıyorsunuz.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:32 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kurallar ve uyulması zorunluluklar canınızı sıkar. Birilerini memnun etmek zorunluluğu sizi rahatsız edebilir. Çevrenizle nazik bir şekilde ilişki kurmaya özen gösterirsiniz. Fakat bazı kişiler bunun değerini bilmediklerinde keyfiniz kaçabilir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ufak tefek sorunlarla karşılaşabiliriz. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. Proje ve planlarımızı tekrar gözden geçirelim. Ancak uygulamaya koymayalım. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınız. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide karşı tarafın özgür yaklaşımlarına karşılık biz merkez sahnede yer almak isteriz. Bize göre olması gerekenler vardır. Ancak eşimiz, sevgilimiz buna uymayabilir. Bu da aramızda sorunlar oluşturabilir. Bu karşıtlık istenirse pekala anlaşmayla sonuçlanır. Yeter ki, iki kişi de buna açık olsun. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkileri güçlendirici ve pozitif yönde destekleyicidir. Umut verir, yaşam sevincinizi yükseltir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Gergin konuşmalardan uzak durmak isteyeceksin. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, kendini diğerlerinden soyutlayabilirsin. Gün içerisinde teknoloji konularda aksaklıklar yaşayabilirsin. Önemli notlarını yedeklemende fayda var. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, savunduğun bazı konuların hala geçerliliklerini koruduğu konusunda ısrarcı davranmaktan artık vazgeçmelisin. İlişkine zarar verebilecek keskin konuşmalar yapabilirsin. Samimiyetsiz davranan insanları idare etmek zorunda değilsin? Samimiyetine güvenmediğin insanlarla arana mesafe koyabilirsin! Aile içinde yaşanacak olan sorunlarla ilgilenmek isteyeceksin.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Öngörmediğiniz veya plansız gelişen durumlar sizi biraz gerebilir. Bunu yönetmeye çalışın.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki değişimler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmanız gerekebilir. Yapacağınız programlar sizin gelecek planlarınızı da etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü mükemmel! Gezegenler çözümlenmemiş durumlarda bile başarıya ulaşmanızı sağlayacak.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hizmet duygunuzun, çalışkanlığınızın hakim olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Pek çok işinizi aynı anda halletmek için pratik çözümler arayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili, birebir ilişkiler önem kazanacak.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu Aslanlar için beklentilerin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. İş konularında hareketlilik olası. Bir süredir uğraştığınız konularda gelişmeler yaşanabilir. Gün boyu sizi yıpratan ilişkilerde sonlanmalar yaşanabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, ikili ilişkilerinizde ani değişim ve kopuşlara neden olur. Kalbi boş olanlar ise risk alabilecekleri ilişkilere doğru yelken açabilirler. Hızlı başlayan ilişkiler, hızlı bitebilir. Sakin ve dingin olmaya odaklanmalısınız.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Her şeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>