Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde karşı tarafa tanıdığınız sonsuz tolerans bazen partneriniz tarafından ihmal edildiği biçiminde algılanıyor. İnsan ilişkileri sürekli emek harcamayı gerektirir, siz yeterince emek harcayıp harcamadığınızı kendinize pek sormuyorsunuz.

İş yaşamınızda yeni bir atılım gerçekleştiremezseniz gerileme başlayacak, haberiniz olsun. Küçük pürüzlere karşı tepkiniz çoğunlukla içe kapanmak oluyor. Oysa tam tersini yapmanın, kendinizi dışa açmanın zamanıdır.

Geçici bir sıkıntınız olabilir. Yakın çevrenizin destek ve dayanışması ile bunu atlatacaksınız. Asıl üzerine yoğunlaşmanız gereken, konumunuzu güçlendirecek orta vadeli birstratejisi oluşturmak.

İçinizi tembellik yapma isteği kuşatabilir; dinlendirici bir tatil yapmamış olmak da buna yol açabilir, ama şu sıra biraz daha gayretli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hak ederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi. Yakında beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. Dinlenme arzunuz yoğundur. Hani içinizden çalışmak gelmediği günler vardır ya, sizin de haliniz buna benzerdir. Bir keyifsizlik hali, çalışmanın önünde engeldir. Kimileri izin alarak eve dönebilir bazıları yarım kalmış işlerini bitirebilir. Sorumluluklar yorar. Günlük işlerinizi toparlamak, girişimde bulunmak veya hizmet etmek gibi konularda sıkıntılar oluşabilir. Planladığınız işler sürüncemede kalabilir veya iletişim anlamında çevrenizle aranızda gerilim oluşabilir. Bütün bu etkilerin normal olduğunu bilerek, sakin olmak, rutin işlerinizi yapmak ve hayati konularda karar almamak en doğrusudur. Saat 18:11 itibariyle Ay Kova burcunda ilerlemeye başladığında, her zaman olduğu gibi, ilişkide her iki tarafın da arkadaşlık olgusu içinde hareket etmeye çalışmasının olumlu olacağı görülmektedir. Siz egonuzu biraz dizginler, partneriniz de üstüne düşeni yaparsa, sorun çıkmaz. Birbirinize anlayış göstermeniz, iletişimi önemsemeniz günün geri kalanını huzurlu geçirmenizi sağlayabilir. Bu etki altında arkadaşlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirmenizde yarar var. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edecek.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkinizle ilgili yeni bir adım veya yeni bir karar söz konusu olabilir.Bu tamamen gelecek hayatınıza anlam katacak bir davranışın temeli niteliğinde bir adımdır. Duygularınızı ve davranışlarınızı karşı tarafı baskılamadan yansıtmalı, düşüncenizin olabilirligi konusunda karşılıklı anlayış yoluna giderek kararlarınızı almalısınız. İlişkilerde kıskançlık sorunlarına karşı gereken önlemi almanız, birlikteliğin devamı açısından önem arz etmektedir.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla birlikte disiplinli olmanız ve zamanı iyi kullanmanız gereken bir gün. Sizi strese sokan, yorucu konulara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinizde ise eşiniz ya da ortağınız ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aynı sektörde bulunan kişilerden gelecek eleştirileri dikkate almamanız için uyarıyor sizleri. Siz kendinizle yarış halindesiniz başkaları ile değil. Stratejik bir oyunun içinde yer alıp laf yarışına girmektense enerjinizi işinize yöneltmeli ve yalnızca dostlarınızın yakınlarınızın eleştirilerini dikkate almalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilerinizin beklentileri konusunda ısrarcı olması ve ilişkide baskın davranışları sizleri yorabilir ve buna bağlı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bekar Aslanlar sizlerde bugün ilk görüşte aşkı yaşayabilirsiniz. Hayat sürpizler le doludur unutmayın!

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş tutkunuz bu aralar artabilir. Değişimlere vereceğiniz tepkiler önemli olurken hayatı her zamankinden farklı gözlerle görebilirsiniz. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcundaki seyahatine devam ederken gündelik hayatınızdaki düzeni yeniden gözden geçirirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirip pek çok ortak konuyu masaya yatırabilirsiniz. Eklemler, romatizmal rahatsızlıklara dikkat edin. Dişlerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Cilt kuruluğu için besleyici krem kullanın.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi kendinizle hesaplaşmaya girişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tüm öfkenizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bu, eksiklerinizi gidermeniz açısından yararlı olacaktır ama özeleştirinin dozunu kaçırıp kendinizi yerden yere vurmamaya çalışın.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 07" R
Ay
Oğlak
20° 44' 49"
Merkür
Koç
16° 46' 20"
Venüs
Boğa
00° 35' 22"
Mars
Balık
29° 28' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 46"
Satürn
Balık
16° 32' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 41"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 24"
Lilith
Başak
23° 18' 03"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>