Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla alakalı kaygılarınız yerinde olabilir. Bu konuda bir an önce kendinizi rahatlatmalısınız. Çok sorunlu bir yakınınızın problemleri, bu yakında size kadar ulaşacak. Tastamam güven duyacağınız bir dostluğa ihtiyacınız var. Bir arkadaşınızın favorisi olmayı başarmak zorundasınız. İnsanlarla yarı güvenli ilişkiler sürdürmeniz size gizli bir yapayalnızlık yaşatıyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Farklı ve genelde kurallara uymayan tarzda ilişkiler yaşanır. Böyle bir hayatınıza girebilir veya siz özgür hareket etmeyi tercih edersiniz. Kolayca aşık olan partner, ilişkinin sorumluluğu yüklenmek istemeyebilir. Bazen oldukça ateşli davranır bazen de varlığı ve yokluğu belli değildir. Keyifli zamanlar geçirilir. Ancak bu evliliğe veya uzun süreli beraberliğe dönüşmez. Uzun süredir birlikte olanlar dahi partnerinin sıra dışı davrandığını hissedebilir. İlişkisinde problem yaşayan Aslanlar, bu dönemde partnerin kendisini biraz daha fazla öne almak istediğini görecektir. Kişi problemleri kaldıramayacağına dair sinyaller verebilir, bu da Aslanlar için yorucu olabilir. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, Ağustos ve Eylül ayında olmak üzere iki kez tekrarlanacak. Bugün ilki gerçekleşiyor. Değişimhayatı ve toplumsal yaşamda bundan sonraki dönemde bir hayli etkili olacak. Bugünlerde ilişkinizi tekrar gözden geçirip, bu değişime nasıl ayak uydurmanız gerektiğini tespit etmelisiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, problem daha çok büyür. Eş kendine göre hareket edebilir. Burada önemli olan sizin kendinizi geliştirmeniz, yeteneklerinize göre birtercihinde bulunmanızdır. Sizinhayatınız, kariyeriniz, toplumsal konumunuz ilişkinin de geleceği açısından önemli olacaktır. Birbirinize baskıda bulunmak, kaba davranmak, inatçı olmak, aceleci kararlar vermek yanlış olur. Önemli olan çıkış yolunu birlikte bulabilmektir. Her iki konuda da hayat sizi test ediyor. Yeni çözüm yolları bulmaya çağırıyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna becerini kullanarak, birçok isteğinin gerçekleşmesini sağlayabilirsin. Mücadele etmek kolay olacak.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı zamanlarda içine kapalı ruh halinizden kurtulmak için sosyal çevre bağlantılarınızı daha fazla güçlendirmeniz gerekebilir. Her ne kadar yalnızlık sizi mutlu ediyor olsa da dostlukların da bu hayattan önemli yer edindiğini unutmamalısınız. Özel yaşamınızda ise bazı kararlar vermeniz gereken durumlar oluşabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim konusunda, hareketli bir gündesiniz. Düşüncelerinizde sabit olabilirsiniz. Ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Etkili konuşmalarınızla, takip ettiğiniz işleri sonuçlandırabilirsiniz. Bir projeyi, bir olayı yönetebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Organizasyonlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, İş hayatınızda kalıcı işler yapacağınız anlaşmalara imza atabilirsiniz finansal gelirlerinizde yaşanacak rahatlamalarla borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yada işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise sakinliğiniz dinlemeyi bilerek hareket etmeniz sizlere çok şey kazandıracaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen yeni ayhayatınızda ve kariyerinizde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Akşama doğru burç değiştiren Uranüs ise 7 yıl kadar sürecek bir değişim sürecini başlatarak kariyerinizde değişim rüzgarları estiriyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin hayatındaki mücadeleler artarken, siz de kendinizi bu koşturmaların içinde bulabilirsiniz. Aile ortamlarınızda sevdiğiniz insanla ters durumlar içine girmemeye çalışın.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, ikili ilişkilerinizde sert bir döneme işaret edecek. Partner ilişkilerinde tartışmalara, anlaşmazlıklara açık bir dönemden geçeceksiniz. Sessiz kalmak karşınızdakilerin tecrübesizliğini sağduyuyla yönetmek size düşer. Bu şekilde davranmayı başarmak ileride size çok destek verir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>