Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnutsunuz. Bugünü birlikte geçirmeniz için planlar yapıyor, sizin de isteğiniz bu.

Her gün kendinizi sınayacak yeni gelişmeler oluyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz. Son günlerde kendinizi sınayacak ve kendinize güvenecek pek çok testten geçirdiniz kendinizi.

Bu defa durumum düzelecek diyorsunuz ama her defasında ummadığınız bir harcama bütçenizi etkiliyor. Önümüzdeki günlerde önceden göremediğiniz bir şey için harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Birisine biriçin kefil olmanız istenebilir. Size olan güveni sarsmamak için eğrisini, doğrusunu bir kaç kez düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızdaki düzelmenin ailenizle ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyordunuz ama hala sizi onaylamadıklarını söylüyorlar. Bu günkü birlikte olma isteğinizi sudan bahanelerle geri çevirebilirler. Siz elinizden geleni yaptınız. Artık adım atma sırası onlarda. Günlük yaşamınızda hiç bir problem yok. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız mükemmele yakın.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, ailemize ait para, mal, mülk gibi konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağladığı gibi, yeni bir kararla ev satın almak-kiralamak gibi durumların da göstergesidir. Aile içinde yaşanan hiçbir şeyin dışa sızmasına izin vermeyiz. Ancak çok yakınımızda ve güvendiğimiz kişiler bunu bilirler. Bu Yeniay, kaliteli bir çevrede yaşama arzumuzu yükseltir. Başımızı dinlemek, biraz rahatlamak, soluklanmak isteriz. Eskinin üzerimizde yarattığı izlerden kurtulmak arzumuz yoğundur. Zaten bu nedenle bir değişim ihtiyacı duyarız. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, yakın bulduğumuz kişilerle evimiz içinde meseleleri gözden geçireceğiz. Belki de aileye ait bazı sırları onlarla paylaşacağız. Küslükleri gidermek adına veya krizleri aşabilmek için bu yolu deneyebiliriz. Biz karşılıklı nezaketi seviyoruz. Ancak çıkarlarımızı da korumaktan yanayız. Bu Yeniayda, bütçemize uygun şartlarda bir yer arayışında bulunabiliriz. Şu anda oturduğumuz yerden memnun değilsek, bu yönde bir girişimimiz olabilir. Bu Yeniayın bir başka özel etkisi, hayattan zevk almamızı sağlayan aktivitelere yönelmemizdir. Seyahatler, özgürce yaşam, çocuklarımız, eğlenceli ve keyifli bir yaşam sürmeyi isteriz. Hobilerimize ağırlık veririz. Spor yaparız, sanatla uğraşırız, gezeriz, farklı yerler keşfederiz. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini toplamakta zorlanabilirsin. Ailenin sorumlulukları konusunda esnek davranman gerekebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yumuşak cevap verin. Karşınızdakini sinirlendirici sözlerden kaçının.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu yeniayda, bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay ev ve aile yaşamınızla ilgili yenilikleri ve yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir, aile yaşamınızda değişiklikler olabilir, yeni bir eve taşınabilirsiniz, evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniay keyifli enerjilerle dolu olacak. Ailenize para yardımında bulunabilir ya da onlardan para yardımı görebilirsiniz. Bir ev alımı gündeme gelebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Merkür arasındaki canlı etkileşim, sevdiğiniz kişiyle birlikte kısa bir tatil kaçamağını gündeme getirebilir. Kara yoluyla yapacağınız yolculuklara dikkat edin. Kaza risklerine karşı önleminizi alın. Kardeşlerle önemli bir aile meselesine çözüm aramak için bir araya gelebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün ortasında alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Fakat, bu durum çabuk geçecek. Görüştüğünüz kişilerden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Olumlu ve kararlı beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>