Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız hatalarınızla şimdi yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Neyse ki sandığınız gibi geri dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz. Sizden küçük de olsa bir adım bekleniyor olabilir.

İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız. Genel bir sıkıntının parçası olduğunu biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor.

Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili öğütleri bir kulağınızdan girip ötekinden çıkıyor gibi. Sadece yaşadığınız günden sorumluymuşsunuz gibi davranmamalısınız.

Kendinize verdiğiniz imtiyazı gözden geçirmelisiniz. Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir.

20 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 20 Mart saat 13:02-20 Nisan saat 01:13 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayıcı. Bu enerji sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkündür. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Hayatın güzelliklerini hissedebilme, kişiliğimize uygun kararlar verebilme kuvvetidir.  Güneş egomuzdur. Ancak bu egonun ayarını iyi yapmak gerekir. Kendini sevmek güzeldir. Ancak insanın kendini bilmesi de erdemdir. Koç burcu geçişleri siz Aslanların  eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Bu dönemde kendinizi bu konularda gayet aktif ve emin hissedebilirsiniz. Bu süreçte kişi, sabırsızdır. Çünkü artık yenilik yapmaktan yanadır. Şehir veya ülke değiştirebilir. Oturduğu yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilir. Karşısına çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilir. Fiziksel anlamda bir hayli enerjik olunur. Kaldı ki, bu alanda geçiş yapacak kuvvetli Mars etkisini de hesaba katarsak enerjiniz epeyce yüksektir. Ancak ben Merkür Balık burcu seyrinin devam etmesi nedeniyle sizlerin dağılmadan, bilinçli bir şekilde düşünmenizi, yapacağınız yenilikleri uygulamadan önce güvenilir olup olmadığına bakmanız gerektiğini de bir minik not olarak eklemek isterim. Bilinçli olursak, bu aktif enerjiyle doğru ve yepyeni adımlar atabiliriz. Sürprizlerle karşılaşmayız. Güneş-Koç burcu geçişi Mart ayı etkili tarihleri  : 27, 28, 29 Mart

20 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken, çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, aşırı fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.

20 Mart 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi duygularınızla baş başa olacaksınız. Daha çok inzivada olacağınız bu günleri daha korumacı ve içe dönük geçirmeniz mümkün. Ancak bir yandan da ailevi konularda sizi endişeye götüren gelişmeler olabilir. Olayların karşısında sağlam durmalı, kendinizi korumalısınız. Ortaklıkların parasal yanı pek çok açıdan kolay bir dönemde olmadığınızı gösteriyor.

20 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Affetme... Kırgınlıkları bir kenara bırakarak iyimserliğinizle her şeyi affediyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başlıyor.

20 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatınızda karşılaşacağınız etkiler, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak nitelikler taşıyabilirler. Uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızı dengelemeniz, aklınızla kalbinizi birbirine paralel çalıştırmanız mümkündür.

20 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 53" R
Ay
Aslan
24° 39' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 41"
Venüs
Boğa
19° 39' 60"
Mars
Koç
11° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 15"
Satürn
Balık
17° 46' 42"
Uranüs
Boğa
23° 13' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 43"
Lilith
Başak
25° 01' 09"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>