Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

17 Mart 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 17 Mart 22:03-14 Nisan 05:37 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek  Merkür, geri hareket döneminde gözden geçirdiğiniz konuları ve karşınıza çıkan fırsatları son haliyle ele alarak üzerinde analiz yapmanızı sağlayacak. Geçtiğimiz Şubat ayında belirttiğim gibi Merkür Balık burcunda kafa karıştırabilir. Geri hareket döneminde bu karışıklık iç dünyamızda oluşmuştu. Şimdi dışarıya bakacağız. Ancak tedbirli olmayı da bileceğiz. Gerek özel gerek başkalarıyla olan ilişki ve parasal alışverişinizde mantıklı, ölçülü, akıllı olalım.  Başkalarının bizi yanıltmasına izin vermeyelim. . Siz bu süreçte kendi içinizde tahminlerde bulunabilirsiniz. -Ben bu kadar kazanıyorum,  şuradan şu kadar miktar gelirse işimi hallederim gibi.

17 Mart 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor vebağlantılarınızı, özel egolarınızın dışında tutuyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Bugün, sanatsal olayları yakın planda takip edebilir, aktivitelerine katılabilirsiniz.

17 Mart 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

17 Mart 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Rahatsızlıklar yaşadığınız bugünlerde kendinizi halsiz hissediyorsunuz. Toparlanmanız için yiyeceklerinizi özenle seçmelisiniz.

17 Mart 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşam alanlarınızdaki bazı belirsizlikleri gözünüzde netleştirmeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. İşlerinizi düzenlemek ve bir programa oturtmak gibi amaçlara yönelik çalışmalara başlamanız mümkün olabilir.

17 Mart 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 13"
Ay
Kova
27° 25' 06"
Merkür
Koç
17° 57' 25"
Venüs
Boğa
03° 50' 57"
Mars
Koç
01° 30' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 51"
Satürn
Balık
16° 46' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 47"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 19"
Lilith
Başak
23° 35' 39"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>