Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçişler söz konusu. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz.

12 Mart 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 12 Mart saat 08:26-20 Nisan saat 14:48 tarihleri arasında yönettiği Koç burcunda ilerleyecek Mars siz Aslanların her yenilikte atak, cesur, dayanıklı, hareketli ve enerjinizi bir hayli aktif şekilde kullanabileceğiniz süreçtir.Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar almaya, yerleşim yerinizle ilgili değişimde bulunmaya, yolculuklar yaparak her şeyi bizzat yerinde görmeye çalışırsınız. Hangi konuda olursa olsun, bir şeyi merak etmeye görün, hemen harekete geçip onu elde etmek, sahip olmak istersiniz. Zorluklar karşınıza çıktığında daha fazla hırslanırsınız.

12 Mart 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak.Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili güzel değişimler söz konusu. Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz.

12 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün ortasına dek başkaları ile olan parasal bağlarınıza odaklısınız. Farkında olmadığınız riskler kendi kaynaklarınız adına sorun yaratabilir. Eşin ya da ortağın para durumuna ilişkin belirsizlikleri dikkate almalısınız. Daha sonra hayata karşı daha cesur ve girişken olacağınız adımlar atılabilir. Önceden başlattığınız iletişim ve medya konuları hızlanacak.

12 Mart 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Kısa geziler ruhunuzu rahatlatıyor. Değişik ortamlarda değişik dostluklar kuruyorsunuz. İşleriniz de yolunda.

12 Mart 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili son derece olumlu, faydalı etkiler alabilirsiniz. Beklenmedik haberler karşısında atacağınız adımlar veya kendiliğinden gelişen olaylar, maddi açıdan rahatlamanızı, gelirinizin artmasını sağlayabilirler.

12 Mart 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>