Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

6 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  Çarşamba  günümüz, saat 02:13 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, fizyolojik ve psikolojik hastalıkları tetikleyebilir veya daha önceden şikayetçi olduğunuz bir rahatsızlık tekrar kendini hissettirebilir. İştahınızı azaltan bu enerji, diyet yapanlar için yararlı olabilir. Ancak böyle bir durumunuz yoksa, bu iştahsızlıktan şikayetçi iseniz doktora görünmekte yarar vardır. Günlük işlerinizi yaparken size yardımcı olabilecek araçları mutlaka kullanınız. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Alış satış ve yatırım konularındaki işlerde dikkatli olunuz. Doğru ve güvenilir insanlarla çalışınız. Siz de işinize gücünüze önem veriniz. Saat 07:51 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayların sonuçlarını rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi sağlayabilir.

6 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin istekleri karşısında, kafanız karışabilir. Onun sizi sorgulaması bazı değer yargılarınızı savunmasız bırakabilir. Yaşamı kendi kurallarınıza göre değerlendirdiğiniz için, ani gelişen olaylar karşısında bocalayabiliyorsunuz. Bugün, hisleriniz ve sezgileriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

6 Mart 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık içinde bulunduğunuz dönemin bilincinde hareket ediyorsunuz. İşe ait yeni sorumluluklar alınırken, çalışma sisteminizi değiştiren gelişmeleri daha esnek karşılamaya bakın. İş ortamında sizi sorumluluğunuzda ilerleyecek işlere konsantre olmak, detayları incelemek gerekecek. Son dönemde yaşanan yorgunluklar sağlığınıza yönelik riskleri artırabilir.

6 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Karşı cins aklınızı karıştırıyor olsa da, siz sorunları çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Gerçeklerden ayrılmamaya çalışın.

6 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratacılığınız bugün tepe noktasına ulaşabilir. Yeni fikirler üretmek, yeni yaklaşımlar üzerinde düşünmek ve yeni planlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Geleceğe odaklanın ve ileride yapacağınız hamleleri planlayın.

6 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 06" R
Ay
Aslan
15° 55' 07" R
Merkür
Koç
28° 48' 03"
Venüs
Boğa
18° 46' 41"
Mars
Koç
10° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 01"
Satürn
Balık
17° 43' 39"
Uranüs
Boğa
23° 10' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 29"
Lilith
Başak
24° 56' 20"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>