Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir. Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor.

Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenebilirsiniz. Doğru zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alabilirsiniz.

Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak. Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir.

Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızınsorunlarını çok edilgen bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına çözümler düşünüp üretebilirsiniz. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz.

11 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 11 Mart saat 21:51  Balık burcunda oluşacak Yeniay,  aile, eş veya farklı yollarla ulaşması mümkün maddi ve manevi desteklerin işaretçisidir. Böylece duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi güvende hissedebilir, iç dünyanızda istikrarı yeniden sağlayabilirsiniz.  İçinde bulunduğunuz durum ne kadar umutsuz olsa da, bu etki sayesinde yeniden hayata katılmanız mümkün olabilir. İş ortaklarınız veya ailenizle alakalı gelişimler sayesinde kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olabilir. Kimileriniz için yeniden güç kazanma,  bazılarınız için önemli bir sorundan kurtulma ve çoğunluğunuz için hayatı  yeniden kurgulama anlamı taşıyan bu etki altında, en temel ihtiyacınızı belirlediğiniz takdirde, ona ulaşmanız gayet kolay olabilir. Kin, nefret, kıskançlık ve öfke gibi duyguları yüreğinizden söküp atabilecek bu enerji, yardıma en ihtiyaç duyduğunuz anda  sizi sarıp sarmayabilir. Hayatın zorlukları altında kimi zaman kendimizi çaresiz ve çözümsüz hissederiz. Borçlarımız, bir türlü düzgün gitmeyen işlerimiz, cinsel hayatımız, sevdiğimiz kişiyle aramızdaki sorunlar derken çıkış yolu bulmakta zorlanırız. Yeniay zamanları tam da bu anda imdadınıza yetişebilir. Olmayacak dediğimiz bir şey gerçekleşebilir.

11 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Hata yapma olasılığınız yüksek.

11 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi yorabilecek pek çok etki var. Eşle olan yakın bağların getirdiği karmaşa bu dönem tedirgin edici olabilir. Biraz akışı izlemek, dışsal koşulları kabullenmek gerek. Zira maddi durumunuza göz atmakta yarar var. Kredi ve borçlanma konusunda daha temkinli olunması gereken bir dönem, Aşırı güven ya da dikkatsizlik risk getirebilir.

11 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Sizi suistimal etmek isteyen insanlara karşı önlem aldınız. Zekanızla boy ölçüşemeyeceklerini öğrenip geri çekilmek üzereler.

11 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdaki insanları, sadece olmalarını istediğiniz şekilde görmekten, onları idealize etmekten kaçının. Kendilerini, gerçekte olduklarından daha güçlü veya daha iyi niyetli olarak düşünürseniz, ileride bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>