Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

8 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma  gününe olumlu bir görünümle  başlıyoruz. Saat 09:05 Satürn-Pluto olumlu etkileşimi,  Eylül 2015 yılına kadar uzanan bir dönüşüm, yenilenme, değişimin startı anlamındadır. Sizler bu sürenin sonunda, bir ev sahibi olabilir, yuvanızı kurabilir, ailevi ilişkilerinizi düzenleyebilir, sağlığınızla ilgili problemleri halledebilir, verimli yaşamayı, geçmişe takılı kalmadan önünüze bakmayı, sorumluluklarınızın bilinci içinde kararlar vermeyi öğrenirsiniz. Evet uzun bir süre gibi durabilir. Ancak her Aslan, yavaş ve derinden derine bu konuları sağlam bir zemine oturtmayı başarmış olacaktır. Günlük bir etki gibi düşünülmemelidir. Size gerekli olanı getirecek ve bu zamanın sonunda bütün bunlar yerli yerine oturmuş olacaktır. Bazı Aslanlar evlerini ofise çevirebilir veya ofis-ev ortamında çalışabilirler. Bunların tümü hayal değil, evrensel gelişim aşamalarıdır.

8 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bir takım gizlilikleri keşfedebilirsiniz. Onların sizden sakladığı düşünceleri var ve bu konuda duyumlarınızda yanılmadığınız görmek, sizi rahatsız edebilir. Gücünü olumlu bir şekilde hissedebileceğiniz ve sizin düşüncelerinizle ortak yansımalar yakalayacağınız dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

8 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

8 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Sevgilinizden alacağınız iki tatlı sürpriz gönlünüzü almaya yetecek. Aranızda büyük sorun yok, uzatmamanız yeterli.

7 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz insanlardan önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın, çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

7 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 14" R
Ay
Aslan
13° 12' 19" R
Merkür
Koç
28° 32' 07"
Venüs
Boğa
18° 30' 16"
Mars
Koç
10° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 53"
Satürn
Balık
17° 42' 42"
Uranüs
Boğa
23° 10' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 48"
Lilith
Başak
24° 54' 52"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>