Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam adımlar atmaya kararlısınız. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek. Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak.

7 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat  04:03 Venüs-Satürn  ve saat  09:18  Merkür-Satürn  olumlu görünümü, paranızın değerlendirilmesi, maddi krizlerin aşılması, bağımlılıklarınızın ele alınması, kaynaklarınızın doğru anlamda gözden geçirilmesi yönünde etkili buluyorum. Merkür geri hareketi nedeniyle, uygulamada bulunmamız, sonuç almamız mümkün değil. İyice düşününüz. Mart sonundaki etkiler önünüzü görebilmeniz ve yenilikleri uygulamanız yönünde yardımcıdır. Bekleyelim görelim.

7 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin farklı tasarımları olacak. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız, ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak ve duygusal konularda kendinizi güçlü ve istekli hissedeceksiniz.

7 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Detaylar ve sizi yorabilecek çalışmalar yoğunlaşıyor. Ancak daha fazla yenilenenkoşulları ve düzeni koruma çabası üzerinden mücadele söz konusu. Organize olunması gereken yeni konular, beraber çalıştığınız kişilerin getirdiği sorumluluklar sizi meşgul edebilir. Genel olarak iyimserliğinizi artırmanız gereken bu dönem dinlenmeye özen göstermelisiniz.

7 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Sevgilinizden alacağınız iki tatlı sürpriz gönlünüzü almaya yetecek. Aranızda büyük sorun yok, uzatmamanız yeterli.

7 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz insanlardan önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın, çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

7 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 29" R
Ay
Aslan
06° 52' 45" R
Merkür
Koç
27° 55' 48"
Venüs
Boğa
17° 52' 20"
Mars
Koç
10° 14' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 36"
Satürn
Balık
17° 40' 30"
Uranüs
Boğa
23° 08' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 12"
Lilith
Başak
24° 51' 26"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>