Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla zor unutacağınız bir hafta sonu geçirdiniz. Bu akşam da unutulmaz saatler geçirebilirsiniz. Onun sizi aramasını beklemeniz vakit kaybından başka bir şey değil.

İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş şekle sokuyorsunuz. Bu yeni durum, işle ilgili başka sorununuz olmadığından çok huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak.

Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız ama elinizden pek bir şey gelmeyecek. İşyerinizle kazancınızla ilgili yeniden görüşmeyi düşünüyorsunuz.

Başlamak üzere olan yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareket getirmelisiniz, ama yine aceleci davranmamaya da özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü hareketli ve dolu, dolu geçireceksiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayabilirsiniz. Bu sıkışıklığı, hafta sonu iki tam gün tatil yaparak becerdiğinizi biliyorsunuz. Yakın bir günde bir yakınınızın bir kutlama gününde olacaksınız. Biraz davetsiz misafir konumunda gitmek zorunda kalacağınız için kırgınlığınızı gizlemeyeceksiniz.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Oğlak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında yeni haftaya başlamaktayız. Doğaldır ki dikkatimiz sorumluluklarımıza kayıyor. İşlerimizi düzgün bir şekilde yapmaya gayret göstermeli, toplum içinde saygınlığımızı korumalı, görev bilinci içinde hareket etmeliyiz. Mesleki konularda kişisel açıdan size doyum sağlayabilecekseçeneklerini gözden geçirmekte fayda vardır. Güne başlarken en öncelikli belirtmek istediğim konu, yeni işe başlamış olan kişilerin sigorta işlemlerini acil olarak yaptırmaları, çalışanların çevreleriyle ılımlı bir şekilde anlaşmaları, sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemenizdir. Bu mevzularda dikkatli olmanız ileriye dönük problemlerin oluşmasının önüne geçicidir. Bugün özellikle duygu dünyanızla ilgili meselelerde, sanki kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi tavırlar takınabilirsiniz. Gün boyu yaşanabilecek gelişmeler doğrultusunda, nasıl kararlar alınmalı veya bu kararlar sonucunda ne gibi girişimlerde bulunmalı ki refah bir hayat yaşansın gibi sorulara cevap aranır. Günü olumlu bir ruh hali içinde geçirmeniz için size tavsiyem, bu sakinlik ve dinginliğin moralinizi bozmasına değil bilakis ciddi konuları ele alma biçiminize olan katkısını düşünerek rahatlamanızdır.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece sıkı çalışılması gereken şartlar var. En azından bugünü eldeki işlere odaklanarak verimli tamamlama şansınız olabilir. Uzun süredir sizinle çalışan kişilerin yarattığı baskı bu dönem artacaktır. Yenilenen ve değişenşartlarını artık kabullenmek zorundasınız. Aksi halde sağlık sorunlarınız büyüyecektir. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Sizler çok iyi rol yapıyor gibisiniz. Kibirli olabilirsiniz. Ama karşı cins bunu fark ettiğinde sizi kırabilir. Gerçeğe dönme zamanınız bugünden itibaren geldi.

23 Eylül 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

24 Eylül 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>