Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tam olarak ne yapmanız gerekiyorsa ona yönelin. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor. Bu süreçte hiçbir şey sizi engellemeyecektir.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak pek bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz ve sevdiklerinizin önemini fark edeceksiniz. Bu dolunay, evlilik, ev sahibi olma gibi önemli konularda karar vermenize yardımcı olabilir. Yeni bir hedef belirlemek ve hayatınıza yeni insanları dahil etmek size iyi gelecektir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcundakiler için ilişkilerde iletişim konularına dikkat etmek önemli olabilir. Sevdiklerinizle anlaşmazlık yaşamamak için karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmalı ve empati göstermelisiniz. Aynı zamanda bugün kendinize ve yaşamınızdaki hedeflere odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. Enerjinizi olumlu şeylere odaklayarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında takdir görmen motivasyonunu arttırıyor. Başarı basamaklarını ikişer ikişer çıkacaksın. İlişkisi olan Aslan burcuysan, bir süredir partnerinle birtakım sorunlar yaşıyor olabilirsin. Sevdiğin kişiyle orta yolu bularak ilişkinizdeki sorunları gidermek için birlikte hareket edeceksiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Saçlarınız, cildiniz, giyim tarzınızla ilgili bakıma ve yeniliğe ihtiyaç duyduğunuz konularda sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. İyi hissetmenize ve görünmenize yardımcı olmak insanları doğru seçmenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha anladığınız bir gündesiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah ailevi konularla uğraşmanız gerekebilir. Ev işleri size kalabilir. Toparlamanız gereken işler için uygun bir gün. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. Bugün işlerinizi sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Ortaklı konularda keyfiniz kaçabilir. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde olaylar tam istediğiniz gibi gelişecek. Her şartta somut olarak maddiyatınızda artış gözlemleyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için harika bir gün olacak. Kendinde harika bir enerji bulacaksın bugün. Birçok sorumluluğu kolayca halledebilecek, günün büyük bir kısmının keyfini çıkarabileceksin. Her şeyin yolunda gitmesi keyfini yerine getirecek bugün.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev, aile ve kalp meselelerine odaklanıyor sevgili Aslan. Dış dünyaya karşı sorumluluklarınıza çok fazla enerji harcıyorsanız, koşullar artık size işleri dengelemeniz gerektiğini hatırlatıyor. Evle ilgili bir mesele şu anda tüm dikkatinizi çekebilir veya kişisel yaşamınızda bazı telafi çalışmaları yapmanız gerekebilir. Kaygı veya güvensizlik duygularını harekete geçiren sorunlar da olabilir ancak bunların ilişkilerinizi etkilemesine izin vermemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yaşam koşullarınızla ilgili bir dönüm noktası olabilir veya nasıl yaşamak istediğinizle ilgili daha net bir fikre sahip olabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harcamalar konusunda yüksekten uçmamanız gereken bir gün sevgili aslanlar. Riskli yatırımlardan uzak durun. Bugün riske attığınız her konu ilerde hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Ailevi konularda anlaşmazlıklar çıkabilir, çözümsel olmalısınız.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, kardeşler veya eğitimle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor ancak krizsel gelişmelere karşı dikkat. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. Meslek yaşamınız son derece disiplinli bir dönemden geçiyor. Bu durum size biraz sıkıntı verebilir fakat dişinizi sıkıp, tempoya girmeye çalışın. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 11' 21" R
Ay
İkizler
05° 07' 37" R
Merkür
Koç
23° 00' 17"
Venüs
Boğa
12° 08' 12"
Mars
Koç
06° 40' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 40"
Satürn
Balık
17° 19' 35"
Uranüs
Boğa
22° 52' 06"
Neptün
Balık
29° 10' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 26"
Lilith
Başak
24° 20' 26"
True Node
Koç
15° 15' 59"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>