Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Maddi Olarak Güçleniyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, etkin adımlar atmaya hazırsınız. İlişkinizden yana var olan sorunları tamamen ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gün. Harekete geçmekte zorlanmayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediğiniz gibi hareket edemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızın bir nedeni olduğunu bilmek bakış açınızı değiştirir, günü daha rahat geçirmenize yardımcı olur. Bu iyimserliğiniz çevreniz tarafından abartılı ya da gereksiz karşılandığında, onlara anlatmanız, yardımcı olmanız zorlaşabilir. Bazen yapmak, konuşmaktan daha çok ses getirir; bugün biraz ses çıkarmalısınız.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İletişim konusunda daha açık ve net olmak size olumlu sonuçlar getirebilir. Ayrıca içsel gücünüzü ve yaratıcılığınızı ortaya koymak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde samimi ve anlayışlı olmaya özen göstermek sizi daha fazla yakınlaştırabilir. Değişimlere açık olun, hayatınıza pozitif enerji çekecek fırsatlar gelebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir yapıda çalışan Aslan burcuysan, bazı projelerinde iptaller yaşanabilir. Bu durum motivasyonunu düşürüyor. Kendini ifade etmekte zorlandığın bir döngüdesin. Herkesten uzaklaşmak isteyebilirsin. Maddi olarak toplu bir paradan faydalanabilirsin. Paranın hiç beklemediğin bir yerden gelmesi seni şaşırtıyor.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı nasıl şekillendirdiğiniz ve bunlardan gelen sonuçları değerlendirdiğiniz bir gün olabilir. Kazancınızı, yerinizi, hedeflerinizi sorgulayabilir ve daha iyisi için uğraşabilirsiniz. Bazı fırsatların kaçtığını düşünürken önünüze yeni imkanlar doğabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı riske atmak istememeniz bir süre sonra sizin hayalleriniz ve hedefleriniz arasına kendinizi koymanıza neden olabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların senin hayat tarzına karışması canını sıkabilir bugün. Kendi hareketlerini, harcama alışkanlıklarını veya inandığın şeyleri açıklamak zorunda kalmak seni yorabilir. Ancak kendinden ödün vermemek günün en önemli adımı olacak senin için.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, karar verme süreci netleşir ve durmuş olan girişimler devam edebilir veya hız kazanabilir. Gecikmiş veya eksik bilgiler gelir ve eğer hâlâ bu konuyla ilgileniyorsanız, artık ilerleyebilirsiniz. Gerçek bir ilerleme hissi olabilir ancak yolu temizlemek için önce hataları ve ihmalleri düzeltmeniz gerekir. Daha fazla netlik ve kararlılık beklerken, bugün iletişim konusunda biraz daha dikkatli olun çünkü yanlış anlaşılmalar olması muhtemeldir.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi yapmaya gücünüz yetiyormuş gibi hissedebileceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Anlık heyecanlarla aldığınız kararlar kısa vadede sizi mutlu etse de bir süre sonra hayal kırıklığı yaşama ihtimalinizi de aklınızdan çıkartmayın.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, hobi konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Ufak tefek hatalarınızı görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışın. İş yerinde ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun, gerilmenize yol açabilir. Bu işin içyüzünü öğrenmek için çaba harcamalısınız. Duygularınız denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen gösterin. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor olabilir.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 22' 14" R
Ay
İkizler
07° 46' 23" R
Merkür
Koç
23° 10' 57"
Venüs
Boğa
12° 22' 03"
Mars
Koç
06° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 19"
Satürn
Balık
17° 20' 27"
Uranüs
Boğa
22° 52' 45"
Neptün
Balık
29° 10' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 10' 02"
Lilith
Başak
24° 21' 41"
True Node
Koç
15° 15' 02"
Son Güncelleme : 09/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>