Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir mesele yüzünden sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Her konuda hemfikir olmanız zaten mümkün değil. Konuyu dallanıp budaklandırmayın.

Monoton başlayan sabah saatleri, yerini yeniliklerle dolu bir öğleden sonraya bırakacak. İş yerinize yapılan ilginç bir ziyaretten dolayı işleriniz yeni bir akış içine girebilir.

Her sıkıştığınızda beklenmedik bir yerden çıkan bir şey yardımınıza koşuyor. Bugün de bu böyle olacak. Aşkta ve kumarda şansınız yaver gidiyor. Piyango bileti almaya ne dersiniz?

Arkadaş çevrenizde sizi çekemeyen birisi arkanızdan atıp tutabilir. Sizi iyi tanıyan arkadaşlarınız bu sözleri ciddiye almayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcu insanı kendine dönük bir ruh halinde. Bencil duygular içine girip, başkalarının düşüncelerini hiçe sayabileceğiniz bir gün içindesiniz. Kafanızı meşgul eden konular yoğunlaşıyor. Bir süre önce yapmış olduğunuz bir seçimden dolayı pişmanlık duyuyor olabilirsiniz. Unutmayın; yapılan hiç bir seçim yanlış olamaz, çünkü seçimin yapıldığı anda doğruydu! Koşullar her an kontrolsüzce değişebilir.

30 Mart 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni günümüz,  31 Mart Pazar saat 06:13 olana dek sürecek, Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. İçsel anlamda huzur bulmak, güven duygunuzu ayakta tutmak istiyorsanız,  birilerinin sizi sinirlendirmesine, etkilemesine, dolduruşa getirmesine izin vermeyiniz. Boşluk etkisi altında, sevgi ve güven dolu sıcacık bir  yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür.  Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Ayrıca eşinizin veya ailenizle yaşıyorsanız büyüklerinizin maddi ve manevi anlamda sizi desteklemeleri kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Hayatınızdaki yeni bir yapılanmanın son derece önemli olduğu bugünlerde önemli bir sırrınızı onlardan gizleme gereği duyabilirsiniz.

30 Mart 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

30 Mart 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Çevrenize oldukça cömert davranıyorsunuz. Aileniz sizleri taktir etmeye başladı. Mutlu bir gün geçireceksiniz.

30 Mart 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün ana temaları, birçok detayı içinde barındıran rutin işlerle uğraşma ve faklı alanlarda aynı anda faal olma zorunluluğu olabilir. Sizi yorabilecek bu durum, geçmişteki bir ihmalden kaynaklanabilir.

29 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>