Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz ve sevgilinize uzun zamandır söylemek istediğiniz bir şeyi ona bugün açıklayacaksınız. O bu kararınıza çok sevinecek.

Son günlerde işyerinizde kendinize olan güveniniz kayboldu ve bu işlerinizin aksamasına sebep teşkil edebilir. Biraz daha çabuk ve atik karar vermeyi öğrenmeli ve çevrenizdeki insanlara kendinizi göstermelisiniz.

Bugün parasal konularda daha dikkatli davranmanız gereken bir gün. Özellikle gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Ailenize bugün bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Sevgilinizi kıskanan ve ona sizin hakkınızda doğru olmayan şeyler anlatan birisi var. Sevgilinizi bu konuda uyarın ve ilişkinizin bozulmasına sebep vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için sıkıntıdan ve stresten uzak bir gün olacak. Gün içinde karar alırken kendinize güveniniz tam olacak. Ailenizden bazı kimselerle konuşabilir onların dertlerini dinleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir davete katılmak zorunda kalabilirsiniz. Bu davet bazı işlerinizin aksamasına neden olabilir.

27 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz, saat 11:28 Terazi burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında başlıyor. Ne gibi önem arzediyor, nelere dikkat etmek lazım, bunları gün içindeki diğer görünümleri hesaba katarak anlayabiliriz. Saat 05:47 Mars-Pluto arasındaki gergin görünüm, Dolunayın da tetiklemesiyle  gerginlik doğurabilir.  Bir şeyleri yapmaya zorlanmak, her şey yerli yerine otursun diye mücadele vermek tabii ki kolay değildir. Siz yenilenmek, kendinizi ifade etmek, özgür bir şekilde hayatınızı yönlendirmek, amacınıza ulaşmak istiyorsunuz. Bunları yapabilmek için, çalışma ortamınızdaki uyum, huzur ve şartların düzgün olması lazım. Ayrıca sağlığınıza da önem vermeniz şart. Eğer bu konularda arzu etmediğiniz durumlar yaşanıyorsa, gün boyu çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta, bağlantı kurmakta çalışmakta, sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakınlar ve komşularla olan ilişkiler üzerinde durmaktasınız. Bu nedenle daha fazla konuşma ve ziyaret günlük hayatınızı doldurabilir. Önemli sunumların yapılabileceğikonularına da odaklanabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda ise size destek veren gelişmeler var. Yeni düşünceler odaklandığınız bu dönem uzaklarla ilgili konular ağırlık kazanacak.

27 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Birileri hakkında düşüncelere dalarak kendinizi yiyip bitirmeyin. Açıkça konuşmanız size fayda getirecektir.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin kolayca dağılacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunun sebebi, özel hayatınızda rahat bir dönemden geçiyor olmanız, duygularınızın yoğunlaştığı günler geçirmeniz olabilir. Fazla gevşememeye çalışın.

27 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>