Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çok mutlusunuz. Tanıştığınız biri ile aranızda kısada büyük bir yakınlık gerçekleşti. Bu yakınlık birkaç gün içerisinde ilişkiye dönüşecek. Bugün bu yeni ilişkinin heyecanı ve mutluluğu içinde olacaksınız.

Kariyeriniz için kendi yolunuzu çizdiniz. İş hayatınızda başarılı gidiyorsunuz. Bu ilerleme hem maddi hem manevi açıdan size kar getirecek. Dürüstlüğünüz ve azminiz başarınızın anahtarı.

Bugün elinize yüklü miktarda para geçecek. Bu parayı borçlarınızı kapamak için kullanacaksınız. Taksitli alışverişlerden uzak durması gereken bir insan tipisiniz.

Sizi kıskanan insanlar var. Onlara karşı kendinizi korumalısınız. Her zaman olduğu gibi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı önemli kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda ısrarcı olursanız daha mutlu olabilirsiniz. En azından kendinize olan güveniniz artar. Yoğun bir çalışma içerisindesiniz ve bugün kazanç getirecek çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın size yaptıklarını unutamıyorsunuz fakat onlara bir şans daha vermelisiniz.

21 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 22 Mart Cuma saat 08:49 olana dek, bir gün süreyle Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, kendinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran biraz daha duygusal düşünebilirsiniz. Ancak bu duygusallık, eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse biraz daha fazlalaşabilir. Zayıf noktası insan kendisi daha iyi bilir mutlaka. Hepimizin az çok duyarlılık gösterdiği meseleler vardır. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular gibi. yarın sabaha kadar  yenilik anlamındaki kararları beklemede tutalım ve gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Gün boyu ben ruhsal yönden rahatlatıcı çalışmalara ve fiziksel açıdan sağlığınızı güçlendirici aktivitelere öncelik verelim. Üzülebileceğiniz mevzuları daha fazla büyütmemek için, şöyle bir günlüğüne rafa kaldıralım. Bize bugün huzur lazım.

21 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit düşünceler içinde hareket etmediğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Bugün özünüze dönerek, bazı hatalarınız konusunda yeniden olayları irdelemeli ve yeni durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız aksilikler konusunda başkalarını suçlamaktan vazgeçmeli ve kendinizi bir günah keçisi olarak görmemelisiniz.

21 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Büyüyen umutsuzluğunuz sizi yanlış kararlara itebilir. Biraz sağduyulu olmalı, risk almaktan kaçınmalısınız. Kafa karışıklığı yaşadığınız son dönemde duygusal açıdan da yorgunluklar yaşadınız. Geçmişe bağlı kalmak yerine ilerisi için hazırlık içinde olmalısınız, Birtakım ruhsal sıkıntılarınız aşmaya çalışırken, yarın içine gireceğiniz olumlu şartlara güvenin.

21 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Birileri canınızı sıkabilir ama siz onları idare etmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Bugün bardağın son damlası taşabilir.

21 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, anlaşmalar ön plana çıkmaya başlayabilir. Eğer bir imza atacaksanız, nelerle yükümlü olacağınızı, karşı tarafın da ne sorumlulukları üstlendiğini belirten maddeleri dikkatli okuyun ve eklemek istediğiniz şeyleri belirtmekten çekinmeyin.

21 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>