Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Sıkışıklık yaşadığınız bir olayı, yeniden bambaşka cephelerden ele almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve size zevk veren konularla ilgilenerek bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınıza da pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Planlarınıza dahil edebileceğiniz sizin kadar istekli yakınlarınız da olacak.

23 Mart 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:28-24 Mart Pazar saat 17:49 arasında  Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Burcunuz üzerinde gerçekleşen boşluk, tolerans göstermekte zorlanabileceğimizi işaret ediyor. Kendimizden yana düşünebilir, başkalarına veya haksızlıklara karşı tepkili davranabiliriz. Bir meseleyi inatçı bir şekilde savunabiliriz. Esnek düşünmediğimiz için, farklı görüşlere tahammül göstermeyiz. Ben boşluk etkisi altında kişisel bakımınızla ilgili işlemleri uygun görüyorum. Ancak yenilik, değişim için uygun bir gün olmadığını söylemeliyim.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti , sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında bazı yönlendirilmelere gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz. Hayır kelimesini bugün kullanmalısınız.

22 Mart 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Mart 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Etik sorularla karşılaşabilirsiniz. Alıştığınız düzenin dışına çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Değişim iyi gelecek.

23 Mart 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 41" R
Ay
Aslan
15° 50' 02" R
Merkür
Koç
28° 47' 33"
Venüs
Boğa
18° 46' 10"
Mars
Koç
10° 47' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 55"
Satürn
Balık
17° 43' 37"
Uranüs
Boğa
23° 10' 53"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 28"
Lilith
Başak
24° 56' 18"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>