Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Akılcılık ve duygusallık gelgitleriniz pişmanlıklara açık.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

İkiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gireceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Önemli dostlarla para konulu diyaloglara dikkat. Çevrenizi daha iyi kollayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz, saat 07:48 Ay-Jüpiter görünümüyle başlarken, aşkta mutlu olmak, sevdiklerimiz tarafından yüreklendirmek istiyoruz.  Yolculuklar gündeme gelebilir. Daha cesaretli olursunuz. Jüpiter size olumlu bir destek sunuyor. Moralinizi yükseltiyor ve sizi başkalarına karşı itibarlı kılıyor. Saat 15:17 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 19:40 Ay-Merkür olumlu görünümü, ifadeyi güçlendirici, iletişimi kolaylaştırıcı, söylemek istediğiniz her ne ise, özgürce konuşmanızda yardımcıdır. Kurulan bağlantılar, medya, yayın veya internet yoluyla yapılan görüşmeler başarılı şekilde gerçekleşir. Saat 20:42-10 Nisan saat 15:47 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günün geri kalanını  akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Haftanın önemli Gelişmesi: Sevgili Aslanlar Jüpiter geri hareketi sona erdi. 8 Nisan saat 19:56-11 Ağustos saat 14:11 arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Jüpiter, kendinize yeniden bir bakış, hayatı yeniden bir ele alış, inançla yol alış anlamına geliyor. Doğanızda bulunan o altın ışıltısının yükselişi,  insanların sizi fark etmesi, itibarın artışı olarak da yorumlayabilirim. İnsan kendine inanmalı derim her zaman. Zorluklar da yaşama dairdir. Neler gördük neler geçirdik değil mi? Şimdi sizler  popülerliğinizle, yüce gönüllülüğünüzle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Yeni girişimler,olanakları, annelik ve babalık olgusu, aşkla sarmaş dolaş olma hali, bu bir yıl içinde yanınızda, yanı başınızda. Sizlere tavsiyem, çok fazla abartmadan, kendiniz, hayatınız, çocuklarınız veya işiniz, gücünüz, geleceğiniz neler yapmak istiyorsanız, organize etmeye başlayınız. Ne istediğinizi bilirseniz, onu elde etmek için Jüpiter size ışık olacaktır. Seyahatler, iletişim, ticaret, yatırım, girişimler için şansınız yüksek. Yeter ki, geleni değerlendirmeyi bilin. Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

9 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Yay'da ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak istiyorsanız, yeniliklere açık olmayı denemelisiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin vebirliklerinizin de bu iyimserlikten doğru etkilenme ihtimali yüksek. Dolayısıyla her anlamda ilerleme göstereceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay'ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Ani gelişen olaylara açık olmasanız da bugünlerde yeniliklere açık olduğunuzu her fırsatta dile getiriyorsunuz. Ama tutarsız kurallarınız partnerinize sıkıntı yaratmaya başladı. PARA: İlk bakışta alışkın olmadığınız konularla baş başa kalınca size ürkütücü gibi gelebilir. Geçmişte yaşadığınız mali sıkıntılara düşme korkusu içinizi kemiriyor. SAĞLIK: Gün boyu hem zihinsel hem de bedensel yorgunluğunuz yüzünüze yansıdı.

9 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı yüksek yaşadığınız bugün, enerjinizi kendinize ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır, zira ilişkilerde ani gelişen diyaloglar, eğer özenli davranılmazsa bir güç mücadelesine dönebilir. Yolculuklar, dostlardan yardım alma vehayatınızda yeni başlangıçlar adına faydalı bir gün geçirmektesiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>