Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki huzurunuz sizi yeniliyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var. Size bu ilişkide, daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyacınız var. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:32 Ay-Venüs görünüm etkisinde, yaşça büyük, aklı başında kişilerle dostluğunuza özel verirsiniz. Ancak sadece kendi çıkarını düşünen kişiler canınızı bir hayli sıkar. Hayat herkes için güvenli ve huzurlu bir yer olmalı diyerek etrafınızdaki insanlara serzenişte bulunabilirsiniz. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Net olarak konuşmak veya herhangi bir konuda belirsizliklerin önüne geçmek zor olsa da, bunlar daha sonra yoluna girecektir. Sabırlı olacağız. Yenilik anlamındaki işleri gözden geçirmek, aksayan noktaları tespit etmek, girişimde bulunmak yerine beklemede kalmak akıllıca olur. Önceden ayarlanmış randevular ve rutin işler yerine getirilir. Ancak çok önemli bir konuda karar verilmez, uygulanmaz. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyri başladığında, değişim, yenilenme, özgür olma, sosyal ilişkilerinize önem verme ihtiyacınız yoğunlaşır. Bunların tümünü arzu etmeniz hakkınızdır. Zaten bu etki altında üzerinizde hiçbir durumun baskı kurmasına izin vermezsiniz. Yenilikler yapmak, şöyle bir kendinizi toparlamak için gerekenleri tespit edersiniz. Bazı meseleleribirliğinde bulunarak çözümleyebilirsiniz. Karşı taraf olarak gördüğümüz ve bizden farklı düşünen kişilerle bağlantılarda gerekiyorsa politik tarzda hareket edebilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, özgürlüğünüzü kısıtlayan ve sizi baskı altına alan her şeyden uzak durmaya çalışmanın önemini vurguluyor. Eğer amacınız ilerlemek ise, kendinizi ifade etmelisiniz. Güven duygunuzu yitirmeyiniz. İsteklerinizin peşinden gidiniz. İnanmadığınız hiçbir şeyin içinde yer almayınız. Yoksa verimli olamazsınız. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, farklı projelerin çalışmaların göstergesidir. İnsanları etkilemek ve yenilikler sunmak için kolları sıvarsınız. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında bir gezi ya da seyahat planı varsa bu konulara yoğunlaşabilirsin. Net ve çözüm odaklı olacaksın. Başarı hikâyeleri geleceğini ilgilendiren kararları hayata geçirmen konusunda sana cesaret verebilir. Özelliklehayatında potansiyelini zorlayabilecek yeni sorumluluklar yüklenmene sebep olabilir. Ayrıca çalıştığın ortamda sorumlulukların artabilir daha çok çalışmayı gerektiren bir pozisyona yerleştirilebilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, aranızdaki paylaşımı artırmak adına onlarla daha verimli zaman geçireceksin. Akşamüzeri kapını çalacak davetsiz misafir çok fazla şaşırmana neden olabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzu arındıracağınız ve aşkta kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak güzel gelişmeler bugün meydana gelebilir. Bu durum sizin geleceğe yönelik planlarınıza karşıda farklı bir etkiler yaratabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili gelişmeleri sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla planlara yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizle iletişim halinde olacağınız zamanlar var.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde heyecan verici oluşumlar yakın. Yeni maceralara kapınızı aralamak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelip fikir ve düşüncelerinizi tartışacağınız, paylaşıma açık sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak iş, uğraş ve aktivitelerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendinize daha çok zaman ayırabilir, yalnız kalmayı isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünmeyen dünyaya aşina Balıklar, sezgilerinize kulak verin. Bugün sosyal çevre ve yaratıcılık, aşk konularında yenilenmeler olabilir. Israrla sürdürdüğünüz alışkanlıkları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, aniden patlak veren sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olur. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kimseye borç vermeyin ve borç almayın. Yeniprojelerini üstlenirken ince eleyip, sık dokumalısınız.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>