Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düzen Kurmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için elinizden gelenin en iyisini yapma şansınız var. Ayrıca, daha tutkulu ve heyecanlı hissedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Koşullara uygun hareket etmeye çalışmalısınız. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yüksek olabilir. Fiziksel ve duygusal açıdan bazı yoksunlarınızın olduğunu düşünmek yaşam kalitenizi düşürebilir. Yaratıcı çalışmalar, hobiler ya da varsa çocuklarınızla ilgilenmek düşüncelerinizi değiştirmenize yardımcı olacaktır.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün size duygusal anlamda güçlü bağlantılar kurma şansı tanıyan bir gün olabilir. İletişiminizde daha açık ve dürüst olmaya özen gösterin, bu sayede ilişkilerinizde daha derin ve anlamlı bağlar geliştirebilirsiniz. Ayrıca, bugün kendinizi yaratıcı ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz aktivitelere odaklayabilirsiniz. İş hayatınızda da girişken davranarak beklenmedik fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sağlık açısından ise, düzenli egzersiz yapmaya ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek bugün önemli olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir eve taşınmış Balık burcuysan, yeni bir düzene alışmaya çalışıyorsun. Eski evindeki düzenli hayatı buraya da hızlı bir şekilde entegre etmeye çalışacaksın. Evinin eksik malzemeleri için alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Çocuğu olan Balık burcuysan, çocuğunla dışarıda daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmaktan neden kaçtığınızı bulun ve bu sorunu çözmeye çalışın. Su sporları ilginizi çekebilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ve ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Kendinizi fedakarlık içinde bulabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odaklandığınız bugünlerde partnerinizin de iyi hissetmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz. Çözülemeyen problemleri irdelemeyi bıraktığınızda ilişkinize başarı gelecektir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine iyi davranacağın bir gündesin. İsteklerini gözardı etmeyeceğin ve emeklerini ödüllendireceğin bugünde daha güzel sonuçlar almak seni çok daha keyiflendirecek. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahatlatıcı, temellendirici ve tanıdık aktiviteler arama arzusu sevgili Balık. Enerjinizi yeniden doldurmanın zamanı geldi. Güvenlik duygusu arzuluyorsunuz. Kişisel anılardan belirli bir keyif alınabilir ve bir tür duygusal inziva artık uygundur. Bugün erkenden sakinleşme ihtiyacınız ile hırslarınız arasında bazı çatışmalar olsa da kendinizi merkeze almak için duraklama ihtiyacınızı onurlandırmak en iyisidir. Bugün yeni deneyimlere rahatlığı ve öngörülebilirliği tercih ediyorsunuz. Aynı zamanda, kişisel yaşamınızı veya ev dünyanızı iyileştirme arzusu güçlü olabilir ve güvenlik ihtiyaçlarınız hakkında ilginç fikirlere ve sonuçlara varabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Tüm sorunların yavaş yavaş ortadan kalkmasını sağlayacaksınız. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. Bugün yüksek enerjinizi olumlu kullanmalı ve yapıcı konulara kanalize etmelisiniz. Yaptığınız işi sonuna kadar götürme kararlılığı ve cesareti içinde olmanız, ekonomik başarınızın başlıca dayanağı olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız. Gözünüzle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>