Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, gizli bir sihrin de yattığına inanıyorsunuz.

Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Bugünarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir.

Harcamalarınızı azalttıkça azaltıyorsunuz, ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli görünmüyorlar. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Ama bu tür durumlarda iyimserliğinizin yararı bir ağrı kesicinin yararından öteye gidemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Kendinizi sınırlamaya çalıştığınız bazı tutkularınız var. Hedeflediğiniz yeniliklerin bu sınırların dışında kalmasını istemiyorsunuz.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 14 Kasım(saat 09:42)-27 Kasım(saat 00:47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, öncelikle eğitim-iş-ailevi-ilişkinizle ilgili konulardaki gözden geçirmelerin size  faydası büyük olacaktır. Böylece üstünde yürüdüğünüz yolun artı ve eksilerini daha iyi fark edebilirsiniz. Planlarınız, projeleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. İster geri ister ileri olsun, Merkür Akrep burcunda sırlarımızı kendimize sakladığımız bir dönemdir. Öyle fazla konuşmayız. Ancak içimizde birikenler, bizi üzen geçmiş ve bugünün meseleleri öfke, kızgınlık, kin duygusuna yol açabilir. Bu zehiri dışa boşaltamayınca kendimize yöneltiriz. Oysaki gerçekten güvenebileceğimiz insanlara, gerekiyorsa bir psikologla konuşabiliriz. Geri hareket işte bu  anlamda da  yararlıdır. Ağzımızdan çıkacak yanlış bir sözün, pişman olacağımız bir hareketi yaratabileceği zararlardan korunabiliriz.  Bu dönemde yeni bir adım atacaksak ben derim ki, 27 Kasım sonrasını bekleyin. Okulunuzla, işinizle alakalı bir sorun mu var? hemen yer değiştirmeye kalkışmayın. Bir araştırınız. Yurt dışına mı yerleşmek istiyorsunuz. Yaşam şartları hakkında bilgi edinin. Ticari, parasal, hukuki konularda mutlaka uzman kişilerden haklarınızı öğreniniz. Bürokratik işlemler bu dönemde yavaşlayabilir, bir işi yürürlüğe koymak pek kolay olmayabilir. Anlaşmalara imza atmak doğru değildir. İşe yeni girdiyseniz alışma döneminiz uzayabilir. İletişimsel durgunluklar doğal karşılanmalıdır. Bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklamanızda yarar vardır. İşiniz ve yaşam stiliniz gereği sık sık yolculuğa çıkan birisiyseniz geri hareket döneminde dikkat edeceğiniz husus, biraz daha dikkatli olmak, öteberinize önem vermektir. Bir malın alımı, satışı, yurtdışı veya başka bir şehirden getirilmesinde aksamalar oluşabilir. Bunu göz önüne alarak hareket etmekte yarar var. Lütfen geri hareket süresince her durumu olumsuz görmeyiniz. Bazen gecikmeler hayrımızadır. Bir de bu bakış açısıyla dönemi ele alınız.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni deneyimler ve tecrübeler peşindesiniz. İşinizin bir bölümü yurt dışı bağlantılı konularda size sorumluluk taşıyabilir. Bir yandan da akademik çalışmalarda daha net bir karar almak durumundasınız. Başkalarından aradığınız destek zamana bırakılmalı. Gün ortasından sonrailişkileri ve size getireceği yolculuklar oldukça oyalayıcı görünüyor.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Ev ortamınızda bir şeyleri yenilemek istiyorsunuz. Huzur ve sükunet içinde bir yaşam hayallerine daldınız. Bekarlar için yeni bir hane açılışı olabilir.

13 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

14 Kasım 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>