Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Espritüelsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Hata yapmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Koşullara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Zaman zaman nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremiyorsunuz. Toparlanmanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Şartları lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız olan bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuk sahibi olmak, iyi bir ebeveyn olmakla ilgili kaygılar taşıyabilirsiniz. Yaşamadığınız bir duyguyu tasarlamaya çalışırken sadece sorunlara odaklanmamalısınız. Ailenizin, fikrine güvendiğiniz kişilerin hayallerinize destek olacak görüşlerini almak isteyebilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu etkileyen astrolojik enerjiler sayesinde duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi başkalarının duygularına daha fazla açarak daha derin ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ancak, kendi duygularınızı da ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Bugün içsel huzur bulmak için meditasyon ve yoga gibi uygulamalardan fayda görebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi ortaya çıkararak sanatsal ve ruhsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin. Fazla para harcamak istemesen de kendine engel olmakta zorlanıyorsun. Espritüel kişiliğin arkadaş ortamında ön plana çıkmanı sağlıyor. Seni seven olduğu kadar sevmeyenlerde var. Her adımında dikkatli olmalısın. Uzun zamandır ilişkisi olan Balık burcuysan, sürpriz evlilik teklifi alabilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli görüşmeler gerçekleştirme ihtimaliniz var. Tercihleriniz konusunda daha temkinli olmanız gerekebilir. Doğru yaklaşımlarınız sayesinde istediklerinize ulaşmanızın da zor olmayacağını bilmelisiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha fazla zaman ayırabileceğiniz ve yaratıcı konulara yönetebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatında da daha olumlu adımlar atabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konuları veya ilişkileri bitirmek için uygun bir gün. Bu sebepten kendinizi yapıcı bir şekilde eleştirip motive edecek açılımlar yapabileceksiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büyük sözler vermekten kaçınmalısın. Daha sonra tutamayacağın sözler vermek kendini kötü hissetmene sebep olabilir. Altından kalkamayacağın sorumluluklar için hayır diyebilmelisin bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kendinizi aşırı yüklenmiş hissedebilirsiniz ancak tükenmeden önce bir adım geri atın, durumunuzu değerlendirin ve biraz yavaşlayın. Sadece kelime seçiminize değil, aynı zamanda tavırlarınıza da kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. Bir karar verme veya değişiklik yapma konusunda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ancak yavaşlamak veya daha fazla bilgiye sahip olana ve daha net hissedene kadar beklemek en iyisi olabilir. Aceleci davranma dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. İnsanlar sizi zorluyor olabilir veya yaptığınız şeyler için yeteri kadar takdir edilmiyor olabilirsiniz ancak gün ilerledikçe kesinlikle daha iyi hissediyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işlerde odaklaştırmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Özellikle aşk hayatınızdaki huzursuzlukların geride kalması, sizi çok mutlu edecek. Yüksek çalışma temponuzun, hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Mecburi harcamalarınızın dışında çok fazla gideriniz var. Bunların önemli birinden yakın bir zamanda kurtulacaksınız. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>