Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Artık hayatınızda platonik aşklar istemiyorsunuz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi çok fazla etkileyecek. Bugün geçmişe özlem duyabilir. Geçmişte yaşadığınız aşkların acısınıiçinizde yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Başarı grafiğiniz devamlı yükseliyor. Beklediğiniz müjdeli haberi yakında alacaksınız. Kafanızda kariyerinizle ilgili yeni planlar var. Bunları hayata geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.

Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sağlıklı bir yaşamın, kendine güvenmenin, inandığınız bir yolda ilerlemenin önemini vurguluyor. Bedeninize, zihninize önem veriniz. Yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz işlere yöneliniz. Bu size başarı ve mutluluk getirecektir. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlık etkisi, güzelliklere kavuşmak ve kaliteli yaşamak isteğimizi vurguluyor. Şartlar gereği zorlanıyoruz. Bizi baskı altına alan bir şeyler var. Bunları aşabilmek için mücadele vermekteyiz. Tabii ki bedenimiz ve zihnimiz yoruluyor. O zaman gelin bugün kendiniz için güzel bir şeyler hazırlayın, dostlarınızla bir araya gelin ve kafanızı boşaltın. Bu size iyi gelecektir. Saat 09:44 Venüs-Satürn görünümü, ilişkide sağlamlık, verimlilik, sadakat, güvenilirlik olgularına verilen önemin göstergesidir. Yaş veya ruh olarak olgun kişilere yöneliriz. Sevginin, saygının çiftleri birbirine yaklaştırıcı gücünün farkındayızdır. İlişkimizde eğer sorunlar varsa, bunları birlikte çözmeye çalışırız. Bekar Balıklar için bu görünüm güçlü bir bağ kuracağınız kişiyle tanışmanızı sağlar. Plan ve projeler yönünde kuvvetlendirici bu enerji, biçimlendirme ve form haline getirme çalışmalarında başarı kazandırır. Saat 17:45 Ay-Jüpiter görünümü, aile içinde,hayatında bazı ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzlaşmazlık, tartışma ve gereksiz abartılı davranışlar sıkıntı yaratır. Her yönüyle meseleler yapıcı tarzda tartışılmalı, ele alınmalıdır. Ancak kimse buna yaklaşmaz. İşimizi yaparken veya başkalarıyla iletişimde bulunurken sakin olmakta yarar var. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışan bir Balık burcuysan, günün bir kısmını bazı programlar yapmaya ayırabilirsin. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olacağın kişilerle bir araya gelebilirsin. Son günlerde duygusallığın ağır bastığı için ilişkinde de zorlayıcı taraf sen oldun. Unutmaman gerekir ki sevgilin de en az senin kadar yoğun olabilir. Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor merak etme. Arkadaşlarından gelen davetleri geri çevirmek yerine değerlendirmen zihninin arınmasına yardımcı olacak. Kendine olan güvenini tazeleyecek, yeteneklerini açığa çıkaracak çalışmaların izinden gidebilirsin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için öncelikle kararlı davranmanız gerektiğini unutmayın. Karşınızdaki kişiye isteklerinizi kabul ettirmek için öncelikle ne istediğinizden emin olmalısınız. Kararsızlık yaşadığınız her konu sizlere olumsuz durumlar olarak geri dönecektir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çokçıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonu olmasına karşın bir konuya odaklanmak ve ilerleme içinde olmak keyif verebilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ zorluklarınız için çözüm üretmeye çalışırken bir dostunuz yardımınıza yetişecek. Güne kötü başlasanız da tatlı bitireceksiniz. Sevdiğinizden mutlu haber var.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ciddi bir birlikteliğin ilk adımlarını atmak, evlenmek, sözlenmek için uygun bir günde olabilirsiniz. İkili ve birebir ilişkilerde, diyaloglarda sağlam ve yapıcı adımlar atabilir, ciddiyetinizle karşınızdaki kişiyi ikna edebilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda bugün kalıcı kararlar almaya hazırlıklı olun. Partnerinizin verdiği destekle işinizi topluluklar önünde başarıyla temsil edebilirsiniz.Sizden yaşça büyük erkek figürlerinin desteğini ve takdirini kazanırsınız. Yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı işlerinizde belgeleri tamamlayıp, sözleşmelere son imzayı atmak için uygun bir gündesiniz. Toprağın somutluğunu öz güvenle buluşturun.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>