Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Bunu reddederek bir şey çözemeyeceksiniz. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor.

Son günlerde biraz kırıklığınız var. Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız şansınıza hayranlık duymadan edemiyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız.

17 Ekim 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:34 Venüs-Jüpiter görünümüyle Çarşamba günümüz başlıyor. İnsan böyle bir etki altında hem kişisel açıdan hem de ilişkileri anlamında hayatını şöyle bir ele alıyor. Ailevi yaşamla, özel hayat birbirinin içine geçmiş durumda. Evde huzur varsa, ilişki düzgün yürüyor. İlişkide sorun varsa, aile içinde problemlere neden oluyor. Bekarsanız, tek başınıza yaşamak veya ailenizle bir arada olmak canınızı sıkıyor. Evli iseniz eşinizle olan her türlü bağlantınız evinizdeki huzuru etkiliyor. Biri tam olsa, öbürü eksik kalıyor. Bütün bunlar bu görünümün yol açtığı abartıyla birleşince gün boyu insan iki arada bir derede kalmış gibi kendini hissediyor.

17 Ekim 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata bakışınızı yeniden gözden geçiriyorsunuz. Yeni öğretiler ve sorumluluk getiren eğitim temaları sürerken, yabancılarla ilişkiler önem kazanacak. Bağlantılarınızı sağlam bir zemin üzerinden ilerletmelisiniz. Uzaklarla ilgili konular, alınacak haberler önemli olabilir. Başkalarından ilham alabileceğiniz yeni ilişkiler size katkı sağlayacaktır.

17 Ekim 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Bugün çok fazla çalışkan ve huzurlu bir konumdasınız. Artıksıkıntınız ve yükünüz hafifliyor. Verdiğiniz kararların arkasında durmanız güven verici.

17 Ekim 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

17 Ekim 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 55" R
Ay
Koç
27° 38' 07" R
Merkür
Koç
20° 44' 45"
Venüs
Boğa
08° 56' 50"
Mars
Koç
04° 41' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 06"
Satürn
Balık
17° 07' 15"
Uranüs
Boğa
22° 43' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 01"
Lilith
Başak
24° 03' 12"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>