Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sorulardan geçilmiyor. Partnerinizle sürekli olarak ilişkinizi sorguluyorsunuz. Oysa beraberliğinizde bu kadar sorgu sual gerektirecek temel meseleler görünmüyor.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan harcama furyasının nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak.

Yakın çevrenizde hareketlerinden hoşlanmadığınız biri var. Bu kişi ile bugünlerde aranızda bir tartışma çıkabilir. Muhatap olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni kararlar alacaksınız. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşünüyorsunuz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice gaza getirip ateşleyecek. Akşam, bu konuyu tartışacağınız bir arkadaş gurubu içinde olacaksınız.

18 Eylül 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Merkür, diplomasi ve ılımlı düşünmenin, hem başkalarıyla ortak paralar konusunda çıkarlarınızı korumanızda hem de gereksiz şeyler yüzünden zihinsel olarak yorulmamanızda etkilidir. Bu süre içinde ortaklarınız, eşiniz veya ailenizle ilgili her türlü konuda ılımlı yaklaşımlar içinde bulunmakta yarar var. Huzura ulaşmak için öncelikle kendimizle kavgamızı bitirmemiz, olumsuz düşünmememiz, geçmişini affedip yola devam etmemiz faydalıdır. Yaşanan her zorlu deneyim bundan sonraki güzergahınızda size rehber olacak ama bir daha karşınıza çıktığında acaba doğru mu diyerek risk almanıza gerek kalmayacaktır. Ben bu enerjiyi sizler açısından, tırtılın kelebeğe dönüşmesi süreci olarak görmekteyim. Acele etmeden yavaşça ilerleyin, doğanın adaletine güvenin ve siz doğru adımlar attığınız takdirde bir günlük değil bir ömür yaşamayı başarabilen özel bir kelebek olacağınızı bilin. İşte bütün bunların size maddi açıdan getirebileceği yararları göz ardı etmeyiniz.

17 Eylül 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkaları ile olan parasal konular sizi bağlamakta. Borç alacak konuları daha fazla gündeme gelirken, finansal anlaşmaların getireceği olanaklar söz konusu. Ancak tek başına olayları yönetmeniz kolay değil. Zira son dönemde yaşadığınız değişim sizi kısıtlamış durumda. Yakın ilişkilerde, duygusal paylaşımlarda sizi zorlayan noktaları iyi tespit etmelisiniz.

18 Eylül 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşarak ve sakin tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirmeyi başarıyorsunuz. İçinizden geçenler hemen oluyor. Yüreğiniz çok zengin.

18 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

18 Eylül 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 43' 51" R
Ay
Boğa
13° 28' 54" R
Merkür
Koç
21° 38' 45"
Venüs
Boğa
10° 16' 52"
Mars
Koç
05° 31' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 23"
Satürn
Balık
17° 12' 28"
Uranüs
Boğa
22° 46' 51"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 33"
Lilith
Başak
24° 10' 24"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>