Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam bir iki dost, o ve siz unutulmaz bir sofrada olacaksınız

İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir.

Ortalama diyerek kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak. Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz.

Bir aile bireyinizle daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha dost, daha yakın olma yoluna gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla payelendirdiğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir. Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürüklenebiliyorsunuz.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 08:57 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü Mart 2015 tarihine kadar, beş kez tekrarlanacaktır. 2012 yılı sonuna kadar iki kez etkili olacaktır. Biri 24 Haziran diğeri 19 Eylül tarihidir. 24 Haziran tarihindeki günlük yorumlarınızda bu görünümün ilkinden söz etmiştim. Bugün ikincisi meydana geliyor. Sizler için önemini bir kez daha hatırlayalım. Uranüs Koç burcu geçişi, kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Siz artık parayı çok daha farklı bir bakış açısıyla ele almayı öğreniyorsunuz. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Bazen büyük kazançlar elde ederken, kimi zaman düşüşler ve kayıplar yaşanabilir. İstikrarlı bir akış söz konusu olmayabilir. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Nasılsa geliyor diye döküp saçmayın. Pluto Oğlak burcunda, gerek arkadaşlık ilişkilerinizin, gerek hedeflerinizin değişimi anlamında önem taşıyor. Bazen yalnız kalmak hiç kimseyle bağlantı kurmadan sadece işinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayattaki ilişkilerinizde kopuşlar meydana gelebilir.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize pek çok konuda çeki düzen vermektesiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerin hızlandığı bu günlerde yapacak çok işiniz olacak. Sıklaşan yolculuklar yanında, kişisel gelişiminize ışık tutacak tecrübeler yaşamaktasınız. Hayatın farklı yanları, bir araya geleceğiniz kişiler size çok şey öğretebilir. Yakın dönemde eğitim çalışmalarınızda beklemediğiniz sorumluluklar alacaksınız.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçiş... Her konuda geçiş dönemine girmiş gibisiniz. Bugün özellikle ev veyakonumunuzda ki yenilikler hoşunuza gidecek. Korku ve endişeleriniz geride kaldı gibi.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Eylül 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 52" R
Ay
Boğa
13° 59' 12" R
Merkür
Koç
21° 40' 33"
Venüs
Boğa
10° 19' 26"
Mars
Koç
05° 32' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 53"
Satürn
Balık
17° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 46' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 40"
Lilith
Başak
24° 10' 38"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>