Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok iç dünyanıza döneceğiniz ve duygularınızı kendinize saklamayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız kalmak eğilimine girebilirsiniz ve sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Bir konuda kararsız kalabilirsiniz ve yapmanız gerekenleri erteleme eğilimine girebilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda genel bir isteksizlik içine gireceğiniz ve ihmalkar tutumlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden yaptığınız planlarda aksamalar olabilir yada bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyeceksiniz ancak bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilmeniz için bazı fırsatlarınız olacaktır. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilir,deneyimler yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda genel olarak temkinli olacağınız ve yeni harcamalardan uzak durmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Özellikle sizi zorlayacak bazı gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız.

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki bazı endişeleri zamana bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

22 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 01:13 Ay-Merkür görünümüyle güne adım atarken, etrafımızda gelişen olayları sağduyulu bir şekilde inceleme gücüne sahibiz. Belki ortak bir karar almamızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Sözgelimi ailemiz, işimizle ilgili bir mesele üzerinde ihtiyaçlarımızı saptamamız yerinde olur. Eğer bir yerlere gitmeyi düşünüyorsak, ki bu ruhsal anlamda rahatlatıcı olacaktır.  İşlerimizi bir an evvel hızlıca halletmemizde yarar var. Şu aralar iç dünyanızda hareketlilik yoğun. Güvence meseleleri bir hayli önemli hale gelmiş durumda. Sorguladığınız meseleleri, cevabını aradığınız soruları,  ancak yerinde ve görerek halletmeden rahat etmeyeceğinizi söyleyebiliriz.

22 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayları kafanızda abartmadan düşünmeli ve sonuçlarından çekinmemelisiniz. Sevdiklerinizin değişik düşüncelerine şans vermeyi denemelisiniz.

22 Ocak 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanan hareketlilik sizi huzur ve dinlence arayışına itiyor. Ancak yapılması gereken pek çok işin üstesinden gelinmesi gerekecek. En azından gün içinde eldeki kaynakları ve yerleşimle ilgili planları gözden geçirmeye bakın. Özellikle maddi açıdan riskli planlar yapmaya açıksınız. Sizi destekleyen yakınlar sayesinde aradığınız konforu yaratabilirsiniz.

22 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Bugünlerde sahip olmak istediklerinizi hırs haline getirdiniz ve gerçekleştirmek için planlar yapıyorsunuz. Mutlusunuz.

22 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler tüm zamanınızı alabilir ve detaylarla uğraşmak da sıkılmanıza sebebiyet verebilir. Maddi konularla da ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer kafanızı karıştıran bir durumla karşılaşırsanız, insanlara danışmaktan çekinmemelisiniz.

22 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 57" R
Ay
Aslan
27° 34' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 43"
Venüs
Boğa
19° 57' 56"
Mars
Koç
11° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 41"
Satürn
Balık
17° 47' 43"
Uranüs
Boğa
23° 14' 16"
Neptün
Balık
29° 19' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 28"
Lilith
Başak
25° 02' 46"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>