Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklenen mesajı daha fazla geciktirmemelisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor, ama size olan yakınlığı tartışma götürmez. Bugün ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Son günlerde onaylamadığınız bazı davranışları ilgili kişilerle konuşmak isteyeceksiniz. İşyerinde uygulanacağı söylenen bazı değişiklikler sizin için pek kazançlı olmayabilir.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu. Paranın size ulaşacağı dolaylı yollarda bazı pürüzler var. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınız dengeleme güçlüğü çekebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde şartlanmış kişilerle ikili görüşmelerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri daha çok iç dünyanıza dönecek ve düşüncelerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Duygusal yaşamınıza ilişkin güzel bazı gelişmeler olabilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Ancak genel anlamda bunları çevrenizdeki insanlara yansıtmayacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise enerji düzeyinizde önemli ölçüde artış olacaktır. Bir çok konuda girişimde bulunabilir ve yeni atılımlar yapabilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz işleri bitirmek için çeşitli fırsatlar yakalayacaksınız.

25 Şubat 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  saat 06:50 Venüs-Satürn olumlu görünümüyle güne adım atarken hem iş  ilişkilerinizi hem sosyal hayatta güçlü kişilerle bağlantı kurmanızı sağlıyor hem de  yeniliklerin, gelişimin, eğitimin kısaca hayatınızı şöyle bir düzenleme anlamında size kuvvet veriyor. Bu görünüm, ayağınızı kaydırmaya, önünüze engel çıkarmaya, ekmeğinize ortak olmaya çalışanlara ne kadar güçlü olduğunuzu gösterebilmeniz yönünde yardımcıdır. İlişkilerde size liderlik kazandırır. Yetenekli olduğunuz alanlarda sözünüz dinlenir. Tecrübelerinizden istifade edilir. Gelirinizi artar, kazanç elde edeceğiniz fırsatlar karşınıza çıkar.   Saat 09:16 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz.   Saat 09:23 Ay-Jüpiter karşıtlığı iyimserlik vericidir. Hiçbir şeye mecbur kalmadan, zoraki davranmadan, gönlünüzden geçtiği gibi davranırsınız. Sosyal ilişkiler ve aşk anlamında bu görünüm rahatlatıcı ve güven hissi uyandırıcıdır.   Saat  13:21 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor.   Gönlümüze yakın olan, güven veren, huzur sunan insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

25 Şubat 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirebilirsiniz.. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun. Bu dönem içinde önemli olan; arzu etmediğiniz tüm konularınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır. Ayaklarınıza ve bileklerinize özen gösterin.

25 Şubat 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes kendi istek ve ihtiyaçlarını ön planda tutabilir. Dolayısıyla, sizi yönlendirmeye çalışmaları durumunda tepki göstermek yerine uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Şaşırtıcı olaylar yaşasanız da veya maruz kalabileceğiniz iyi ya da kötü davranışlara rağmen tepki göstermemenizde fayda var. Zira, olaylar yeniden yapılanma sürecinde, bazı değişiklikler söz konusu. Dolayısıyla, önümüzdeki hafta bugünlerde olaylardaki farklılaşmayı görebilir ve şu an ki haliyle tepki vermiş olsaydınız ne kadar yanılmış olacağınızı anlayabilirsiniz.

25 Şubat 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için belki mükemmel bir gün değil ama kesinlikle çalıştığınız takdirde karşılığınızı alacağınız bir gün. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Başarılı olmayı arzu ettiğiniz konularda özellikle kalabalık grupların veya arkadaşların olduğu gruplarda uğraşlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Göstereceğiniz sabır ve anlayış çok işe yarayacak.

25 Şubat 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜZEL sohbetlerin yapılacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sevgilinizin sizden duygusal beklentileri karşılamazsanız yalnız kalırsınız.

25 Şubat 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>