Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sanki dünyanın en güzel ilişkisini yaşıyorsunuz. Dün belki böyle hissetmiyordunuz ama bugün böyle hissediyorsunuz. Bu duygularınızı dışa vuracak ve onu da çok mutlu edeceksiniz. Son günlerde sizinle ilgili küçük bir kıskançlık yaşıyordu, bugünkü gelişme kıskançlığının üzerini örtmeye yetecek. Ama bu durumun yarın da devam etmesi için, sizin aynı duyguları hissetmeniz ve belli etmeniz gerekecek.

İşi biraz ihmal etmek istiyorsunuz ama hiç mümkün değil. İşler biraz yoğun ve sizin de sorumluluğunuz fazla. İş arkadaşlarınızdan biri özel yaşamıyla ilgili iyi bir haber alacak. Bu onun kadar sizi de mutlu edecek.

Yakın bir dostunuzdan aldığınız borcu hala geri ödemediniz. Bugün sizden alacağı olan parayı isteyebilir. Maddi olarak sıkışık olduğunuz bugünlerde bu ödemeyi yapmakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki iniş çıkışlar, karşınızdakini şaşırtıyor. İyimserliğinizi sürekli kılmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki tutucu düşünceler size zaman geçtikçe sıkıntı vermeye başlıyor. Çünkü, son günlerde bu sıkıntıyı duyacak kadar karşı uçlarda yaşıyorsunuz. Epeydir aklınızda olan biraz uçukça planlarınızın destek görmeyişinin, bu bakışınızda körükleyici etkisi var. Bir arkadaşınızın özel ilişkisindeki açmazları sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek.

1 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:56-17:33 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, start vereceğiniz  her konuda tekrar incelemenin faydalı olacağını vurguluyor.  Sezgisel gücün yükseleceği bu saat diliminde öncelikle yüreğinizin sesine kulak vermeniz faydalı olabilir. Saat 15:00 Güneş-Neptün görünümü, partnerinizin ilişkisini sahiplenmesini ve ona göre hareket etmesini beklersiniz. İdeallerinizi gölgeleyecek hiçbir kişi ve duruma tahammülünüz yoktur. Bir sorununuz varsa  dahi bunun bir şekilde yoluna gireceğini hissedebilirsiniz. Kimileri için yeni bir aşkın simgesi olan bu enerji,veya özel anlamda zorlananlar için manevi bir güçlenme anlamındadır. Sanatsal konular, parayla alakalı girişimler veya ortaya koymak istenen işlerde yardımcınızdır. Hayatı değerli görmenizi, inancınızı ne olursa olsun ayakta tutmanızı sağlayıcıdır. Saat 17:33 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. Saat 21:16 Ay-Venüs görünümü gayet olumlu, rahatlatıcı ve sağlam kararlar vermemizi sağlayıcıdır. Maddi anlamda kazanç getirici olana yöneliriz. Dinlenmek, huzur bulmak, elit ortamlarda olmak isteriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

1 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içinde olduğunuz kişilere duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Siz güçlü mantığı olan birisiniz ve çoğu kez hatalarınızı bu zayıf anlarınızda yapıyorsunuz. Hukuk evinizde ilerleyen Uranüs olmasını istediğiniz olayların gelişmesi konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün temkinli olmakta fayda var.

1 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kararlar almadan, değişiklikler yapmadan önce öğrenmeniz gereken şeyleri öğrenmeli ve sorular sormalısınız. Üzerinizde baskı kurmaya çalışan veya artan talepleriyle sıkıntı yaratan kişiler olabilir. Sevdiğiniz kişilerle eğlenceli planlar yapmaya ağırlık vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerini, sosyal planları, yeni öğrenilecek bilgileri, hümanist tavırları ön plana çıkartan bir gündeyiz. Akşam saatlerinden itibaren hedeflerimize ulaşma konusunda kararlı şekilde ilerleyebiliriz. Tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle iletişim artabilir. Geceye doğru saatlerde ise, farklı şeyler deneyebilir, yenilikçi bir ruh halinde olabiliriz. Sıradan şeyler ilgimizi çekmeyecektir. Bugün Boğa burcuna geçiş yapan Venüs ise, estetik, güzellik, sanat, yaratıcı işler, zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler ya da ilişkilerde sadakat, istikrar, güven ve kalıcılık temalarının önümüzdeki günlerde ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler, meşguliyetler olabilir. Kendinize de zaman ayırmaya bakın.

1 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizdeki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat edin. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

1 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, arkadaşlarınızdan birisi ile ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Görüştüğünüz bazı insanlara karşı güvensizlik yaratacak olan bu süreçte aslında güçlü olan taraf sizsiniz ve olayları esasen önceden öngörmüş ve bir nevi şu an öngörülerinizin karşılığını yaşıyor olacaksınız. İnternet sitesi yaptırmak, sosyal medya ile ilgili işler, zam istemek ve arkadaşlarınıza gözü kapalı güvenmekte acele etmeyin. Özel ilişkilerinizde geçici olarak zorlanabileceğiniz durumlar sözkonusu iken, aslında hiçbir şey için kaygı yapmadan, evrenin akışına güven duyarak hareket etmeniz bu süreci bir şekilde sağlıklı atlatmanıza sebep olacak. İş hayatınızda olumlu etkiler aldığınız bir zamandasınız.

1 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. İstediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilir, tanımadığınız ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü özellikle gündelik işlerinizi devam ettirme konusunda biraz ağır enerjilere sahip bulunabilirsiniz. Yanınızda çalışan insanlarla olan iletişiminizi normalleştirmek için önemli fırsatlara sahipsiniz. Mevcut işlerin tamamlanması ağır ilerleyecektir. Dolayısıyla aklınızdaolmasına rağmen bugünü aileniz ve sevdiklerinizle geçirmek avantajlı olacaktır.   Genel olarak ise; Ay bugün 04:56'da boşluğa girecek ve sonra 16:54'te Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Balık burcundayken duygusallıkta artış görülür. Sezgisel yanımız ağırlık kazanır. Empati kurmak ve merhamet göstermek kolaylaşır. İnsanların zayıf ve yaralanabilir tarafları daha çok açığa çıkar, karşınızdakine anlayış ve şefkat göstermek arzusu öne çıkar. İnsanların yumuşak taraflarını ortaya çıkaracak bir tutumla ve iyi niyetli tavırlarla ilişkilerinizde kazançlı çıkabilirsiniz.     Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkla ve yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp, televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz.    Ay Balık burcundayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya spa gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir. Ayaklarınıza özen göstermek pedikür veya refleksoloji ile bakım ve masaj yaptırmak tam Ay/Balık temasına uygun aktivitelerdir.    Güneş Uranüs arasındaki destekleyici açı ile çevrenizdeki dünyayla ve insanlarla olan ilişkileriniz de ilginç yaratıcı sıra dışı konular öne çıkabilir. Bu durum siz de aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratacaktır. Çevrenizde ilginç ve değişik insanlar görebilirsiniz. Onların orijinal, yenilikçi tutum ve bakış açıları sizi de etkileyecektir. Merakınız ve yeni şeylere olan ilginiz artabilir. Çevresel koşullarınıza bir reform yapmak için de güzel bir zamandır.

1 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

1 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 10' 23" R
Ay
Boğa
05° 04' 10" R
Merkür
Koç
21° 09' 32"
Venüs
Boğa
09° 34' 17"
Mars
Koç
05° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 15"
Satürn
Balık
17° 09' 42"
Uranüs
Boğa
22° 44' 51"
Neptün
Balık
29° 06' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 41"
Lilith
Başak
24° 06' 34"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>