Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz ama yine de ilişkinize yansıyor. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratıyor.

Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınızı düşünüyorsunuz, ama herkes sizden fazlasıyla memnun. İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Siz işinizi seviyorsunuz, işinizdekiler de sizi.

Önümüzdeki günlerde maddi olarak çok rahatlayacaksınız. Birikim yapmanız bile mümkün. Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanız eksilecek.

İşlerinizi ertelemekten kaçınmalısınız. Hafta sonunu rahat geçirebilmeniz için bugün biraz fazla çalışmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi hiç akılda olmayan bir tanıklığa kendinizi hazırlamanız önemli. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk sinyalleri verebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var. Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararlar almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı kaçınılmaz bir bağımlılık olduğunu düşünüyor ve onlar için kendi projelerinizi erteleyebiliyorsunuz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 10:51 itibariyle gökyüzünde etkili olacak Venüs-Jüpiter kavuşumuyla güne adım atıyoruz. Bu enerji, moral gücünüzün yükselişinde yardımcıdır. Böyle bir yükseliş hem aile hayatınız hem finansal hem de eğitimden girişimlere kadar geniş bir alanda moral gücü sağlar. İnsan dış dünyadan gelen olumsuz tesirlerle çoğu zaman zorlanıyor. İşte böyle bir kavuşumla, hayatın tersine değil, akışına göre ilerliyoruz. Daha az kuvvet harcayarak, kendimize yatırım yapıyoruz. Birilerini memnun edeyim demek yerine, ben ne ile mutlu olurum diyoruz. Tabii ki, manevi zenginlik kazanıyoruz. Bunların tümü gayet olumludur. İllaki dışarıdan onay beklemek, alkışlanmak isteriz. Fakat biz, kendi içimizde huzurlu değilsek ne işe yarayacak ki. İşte bu enerji, kendi kendinizi alkışlamanız yönünde faydalıdır. Ailenizin büyümesini, genişlemesini de sağlar. Hayata olumlu yönde bakmanızda, umutlanmanızda yardımcıdır. Saat 12:11 Ay-Oğlak burcu geçişiyle, çevremizdeki  insanlarla ilişkilerimizi ciddiyetle ele alacağız. Bizden de bunu bekleyebilirler. Aşk hayatımızla ilgili konularda da, disiplinli davranacağız ve  gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceğiz. Bir şeyler canımızı sıksa dahi, bunu kendi içimizde halletmek isteyeceğiz. Ay-Oğlak günlerinde genel olarak,  hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Saat 20:33 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, kendine haksızlık yapıldığını düşünen kişi ne olursa olsun hakkı olanı elde etmek için dünyaya meydan okuyan tarzda davranabilir. Hiddetle bir şeyleri üzerine gitmeye kalkışır. Bunu sözel olarak da ifade edebilir. Enine boyuna düşünmeden konuşmamakta, hareket etmemekte fayda var. Akşam saatlerinde aşk hayatınız, ileriye dönük hedeflerinizi güvence anlamında gözden geçiriniz. Artı ve eksileriyle ölçüp tartarak bunları ele alırsak sorun kalmaz. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Venüs bilinçaltınızı etkilerken, sunacağı fırsatları göz ardı etmemelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalama yaşamanız mümkün. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde hiç kimseye hesap sormamakta fayda var. Zira, herkes tartışmaları büyütmek için fırsat kolluyor olabilir. Mücadeleci kişilere dikkat! Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları sabah saatlerinde halletmeye çalışın. İlerleyen zamanlarda yolculuklar gündeme gelebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Felsefi konular ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkiler sizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda revizyon yapmak isteyebilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı çözümleriniz sayesinde güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bu arada yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Maddi açıdan şanslısınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. İş hayatınızdaki çalışmalarınıza ağırlık verebileceğiniz bir zamandasınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hıza istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün birçok planınızı telefonla halletmeye çalışabilirsiniz. Sevdiklerinizin yanında güvende hissedeceksiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızda her şeyi daha gizlilik içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Ya da yalnızlıktan ve sevgisizlikten dolayı çok şikayet edebilirsiniz Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>