Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz.

İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit.

Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak. Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir.

Kendinize yandaş arayıp onaylanmak istediğiniz bir konuda ortaya koymanız gereken birtakım şeyler daha var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir.

10 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 09:25-11 Nisan saat 01:07 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz.  İçinde bulunduğumuz koşullar bizi zorluyorsa ve bir de hayal kırıklığı yaşatıyorsa dışa karşı gardımızı alabiliriz. En hoşumuza gitmeyen şey de, belirsizliktir. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde bizi rahatsız edebilir. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Hani bazen, iyi ki şöyle olmamış, iyi ki adım atmamışım deriz ya. Boşluk etkisini de böyle bir açıdan ele alalım. Biri işimize karıştığında, canımızı sıktığında şöyle bir dik durup, -Ne söylemeye çalışıyorsun diyerek kendisine gelmesi gerektiğini hatırlatırız. İstemediğimiz bir şeyi  yapmaktan hiç hoşlanmayız. Ancak boşluk etkisi altında olduğumuz için tabii ki dikkatli olmalıyız. Yeni kararlar almak yanlış olacaktır. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz alanlar hakkında bilgi edinelim. Ani kararlar vermekten kaçınalım. El ele, can cana, her güzellik sizden  yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

10 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınıza öğüt vermekten hoşlanan kişiliğinizle ilk bakışta somut ve güvenilir kişilik sergiliyorsunuz. Fakat, ayni sevecenliği partnerinize de göstermelisiniz. Kendinizi bu konuda eksiksiz görüyorsunuz. Biraz çok yönlü düşünürseniz, temelinde maddi nedenler olan tartışmalarınızda ona hak vereceksiniz.

10 Nisan 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir. Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

10 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SÜRPRİZ haberlerin sizi motive etmesiyleilişkileriniz hız kazanacak. Yeni çalışmaların alt yapısını hazırlayacaksınız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Zekanıza güvenerek güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. His hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

10 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>