Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen yeni umutlar var. Son günlerde artan kaygılarınıza karşın, kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor.

Bir konuya dikkatinizi verdiğinizde aynı önemdeki başka bir konuyla bağlantıyı koparmamalısınız. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe dönük planlarınız yeni gelişmelere açık. Değişik, yeni kararlarla karamsarlık içine girebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size fazladan bir yük getirecek.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, eğitim veyaşamınızla ilgili konularda bu görünüm size kuvvet sunuyor. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Ancak güven olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket edelim. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatınla ilgili yurt dışı bağlantıları kuracak ve yüksek öğrenimle ilgili araştırma yapacaksın.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeniden yapılandırmak istediğiniz konular üzerine harekete geçebilir ancak karşınızdaki kişilerden yeteri kadar onay görmeyebilirsiniz. Fikirlerinizi karşı yürütülen bu olumsuz tavır sizleri bazı hedeflerinizi gerçekleştirme yönünden kararsız bırakabilir. İlişkilerde yalan ve kandırılma olaylarına karşı dikkat.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Her konuda kendi yaratıcılığınızı pratik ve fonksiyonel bir şekilde ortaya koymak için çaba gösterirsiniz. Araştırma, yurtdışı konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle akademik içerikli çalışmalarınızda titizliğinizi, özverinizi konuşturmanız gerekir. İkili ilişkilerinizde eleştirel yanınıza dikkat etmeniz ilişkiniz için sağlıklı olacak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşıp seyahat etmek isteyebilirsiniz. Farklı insanlar, kültürler tanımak hoşunuza giderken fikirlerinizi anlatmaktan, yazmaktan, yaymaktan keyif alabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizin detaylarını birkaç gün içinde tamamlamaya bakmalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiden görmek istediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haberleşme trafiğinizde aksaklıklar olabilir. Aradığınız kişiyi bulamayıp sıkılabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabilir. Öğlene doğru rahatlayacak ve duygularınızı denetim altına alacaksınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>