Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uçuk projeleriniz sevgiliniz tarafından pek kabul görmüyor gibi. Onunla paylaşamadığınız bambaşka şeyler de olabilir. Aşk ilişkiniz ve hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz.

İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık. Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz.

Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz. Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor.

Dostluk başka, alışveriş başka anlayışı ancak, dostluğun değil, alışverişin ön planda tutulduğu ilişkilerin özdeyişi olabilir. Sevdiğiniz iki arkadaşınızın çıkmaza doğru giden dostlukları bu anlamda dersler taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kaygılı ve içsel anlamda sıkıntılı bir gün geçirebilirsiniz. Dikkatinizi öncelikli konulara çevirmeniz sizin için kolay olmayacaktır. Ailenizle ve evinizle ilgili çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve enerjinizi bu konulara harcamanız gerekebilir. Bugün yeni bir girişimde bulunmak sizin için doğru olmayacaktır. Sinirsel bazı gerilimler yaşama ihtimaliniz olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Olaylara esnek ve soğukkanlı olarak yaklaşmaya çalışmalısınız.

11 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar burcunuz üzerinde saat 13:56 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca incelemeye yol açabilir. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa eleştirebiliriz. Açık sözlü ve dürüst davrandığımızı  düşünürüz. Oysaki bir başkası için bu tartışma konusu olabilir. İstemeden de olsa gerginlik yaşanabilir. Tabii ki boşluk etkisi hepimiz için geçerli. O nedenle birbirimize karşı nazik ve anlayışlı olmakta yarar görüyorum. Eğer gün içinde yeni bir aktivite, planlama veya programın içinde yer almak zorunda kalırsanız lütfen etrafınızdaki insanlara, duruma ve gelişmelere dikkat ediniz. Saat 13:56 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Ayrıca gereksinimlerimiz için alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Saat 17:46 Ay-Satürn görünümü, ailemizin desteğini veya onlara olan yardımımızı maddi ve manevi anlamda güçlendiricidir. Birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu biliriz ve elimizden geleni katkıyı sunabiliriz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

11 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşıt burcunuzda Neptün'ün desteğiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir.

11 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızın gizliliğine önem vermeniz ve özel yaşamınızla ilgili konuları diğerleriyle paylaşmamanız gereken bir gün. Ne yaptığınızı veya ne yapmak üzere olduğunuzu anlayan kişiler ilerlemenizi durdurabilir. Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var. Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın sert açıları sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir. Öğle saatlerinde ise, belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim. Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru açılar güzelleşiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

11 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden bıkmış bir ruh hali içindesiniz. Sakın buna müsade etmeyin. Pes edeceğiniz her işiniz için ilerde pişmanlık yaşama ihtimaliniz var.

11 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı dışarıya tam olarak yansıtamamak ve anlaşılamamaktan dolayı üzüntü hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki duygusal yönler vehayatınızdaki çalışmalarda çatışmaya açık bir zamandan geçerken, kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz, sorun olan herhangi bir konunun üzerine gitmemeniz yararlı olacaktır.

11 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>