Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz saat 14:26 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında başlıyor. Bu Dolunayın anlamı ve içeriğini anlamak için, diğer görünümleri de gözden geçirmemizde yarar var. Saat 08:45 Ay-Uranüs görünümü bu dolunayda, aşk hayatımızı ciddi anlamda gözden geçirmemiz ve uyumsuz noktalar varsa eğer bunları ele almanın önemini işaret ediyor. Eğer yanlış bizde ise yüzleşmeyi bilmeliyiz. Eğer karşı tarafta ise ve bize uymuyorsa, bu duruma gerçekçi bir şekilde bakmalıyız. Saat 09:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda fikirlerinizin birkaç ay öncesine göre değiştiğini, artık ciddi adımlar atmak istediğinizi gösteriyor. Birilerini idare etmek değil, birlikte yol alacağınız ve güçleneceğiniz bir aşkın peşindesiniz. Saat 14:26 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatımızla ilgili konularda ve genel anlamıyla kendimizi ifade ediş şeklimiz bir hayli ciddileşir. Aşkta güvence isteriz, gerçekçi ve kalıcı olanı arzularız. Çocuklarımız varsa onların geleceğini düşünürüz. Karşımıza çıkacak kişinin veya hayatımızdaki insanın bizim kriterlerimize uygun hareket etmesini talep ederiz. İleriye dönük hedeflerimiz ve toplumsal hayattaki ilişkilerimizde arzu etmediğimiz durumlar olursa tepki gösteririz. Saat 19:42 Ay-Mars ve ardından saat 20:46 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ciddiyetin aşk hayatımız ve maddi konular üzerinde bir hayli etkili olduğunu göstermekte. Biz bu Dolunayda, bu iki olguyu gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Böylece durumumuzu doğru değerlendirmiş oluruz. Oğlak burcundaki Dolunayın, doğru tespitlerde bulunmamız, durumumuzu net olarak görebilmemiz için vesile olması dileğimle,  

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün yapacaklarının listesini kafanızda şekillendirmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin gergin veya hassas olabileceği birkaç günlük süreçteyiz. Dolayısıyla, alışık olduğunuz aktivitelerle vakit geçirmelisiniz. Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İş, okul, aile veya partnerlerimizle ilgili konularda gerilim yaşanabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İlişkilerimizi doğru yönetmemiz ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Zira, bazı konularda yaşanabilecek sorunlarda herkes birbirini suçlayabilir. Tartışmalardan uzak durmak ve olayları büyütmeden yapılması gerekenlere odaklanmak en iyisi.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSTLARINIZLA bir araya gelip duygusal coşkular yaşayacaksınız. Yakınlarınızın fikirleri sizin için güçlü bir motivasyon kaynağı.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 58' 32" R
Ay
Akrep
07° 31' 41" R
Merkür
Boğa
07° 57' 52"
Venüs
Boğa
27° 10' 26"
Mars
Koç
15° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 39"
Satürn
Balık
18° 10' 49"
Uranüs
Boğa
23° 34' 38"
Neptün
Balık
29° 27' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 20"
Chiron
Koç
21° 46' 60"
Lilith
Başak
25° 41' 45"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 21/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>