Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzellikler içindesiniz, ama görmeniz gerekiyor. Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konudaki ataletten kurtulmanız gerekiyor.

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Duygusallıklar içinde girdiğiniz tartışmalarda savunmasız oluyorsunuz. Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

12 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 03:52 itibariyle Terazi burcunda oluşacak  ilkdördün, kendiniz ve ailenizin geleceği hususunda son derece hassas olduğunuzun göstergesidir. İleriye yönelik plan ve projelerinizi gerçekleştirme,  sosyal guruplar içinde yer edinme, sizinle aynı düşünceyi paylaşan kişilerle bir araya gelme, bir gurubun liderliğini üstlenme, uygun değişimlerde bulunma, reform yapma ve kişisel hedeflerinizi destekleyen ilişkiler ağı kurabilme isteğinizin altında da hep bu neden  vardır. İşte bunu gerçekleştirmenin yolu, evlilik veyaortaklığı yoluyla büyümekle mümkündür.  Bu durumda kurulacak ilişkiler son derece önemli hale gelir. Eğer gelişmek ve büyümek istiyorsanız, oyunu kuralına göre oynamanız şarttır. Amacınız gelişimse bu sürtüşmeler yapıcı bir biçimde kullanıldığında, imkansız gibi görünen şeyleri başarmak çocuk oyuncağı gibidir. Yeter ki, doğru insanı  veya doğru ortakları seçmesini bilin. Bu seçim, maddi ve manevi anlamda geleceğinizi teminat altına almanızı sağlayabilir. 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişinde, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

12 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Akrep'teki Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

12 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Yarından sonra ise, hayat durağanlaşmaya başlıyor, gizli kapaklı işler, gizli ilişkiler, planlar veya platonik aşklar ön plana çıkabilir. Arkanızdan çevrilen dolaplara karşı da dikkatli olmalısınız. 17 Temmuz civarında bazı şeylere aniden adapte olmanız gerekebilir. Ancak, sizin daha fazla zamana ihtiyacınız var. İnsanları yakalamakta ve ortama uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yoğun ve istikrarlı çalışmanız durumunda yayıncılık, bilişim, satış pazarlama, reklam, yakın çevre ilişkileri ve iletişim başlıklı konularda kendinizi gösterebilirsiniz.Sevgili dostlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize keyifli tatiller, sağlık ve sevgi ile kalın...

12 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yetenekli olduğunuz konuları daha fazla parlatmak isteyebilirsiniz. Başkalarından destek almak isteyebilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

12 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kadersel alanınıza giren Venüs'ün etkisiyle, ilişkilerinizde zorlanmalar ve fedakârlıklar görülebilir. Bu dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir veya gizli saklı işlerin peşinde koşabilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar yahut evliliğinizle ilgili konularda üzerinizde duygusal baskı hissetmeniz mümkündür. Hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili sanki hak etmiyormuşsunuz gibi bir suçluluk duygusu hissetmeniz de olasıdır.Akşam saatlerinde komşularınızla vakit geçirmek ve çene çalmak sizi ruhsal olarak rahatlatabilir. Ancak herhangi bir ciddi başlangıç ve haberleşme konusunda yarını beklemeniz daha avantajlı olacaktır. Günün teması akışta kalmak ve çok da suya sabuna dokunmayan konularda rölantide beklemek olacaktır.

12 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 30" R
Ay
Aslan
16° 00' 11" R
Merkür
Koç
28° 48' 33"
Venüs
Boğa
18° 47' 12"
Mars
Koç
10° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 07"
Satürn
Balık
17° 43' 41"
Uranüs
Boğa
23° 10' 56"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 31"
Lilith
Başak
24° 56' 23"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>