Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugünü ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı geri adımlara değer olduğunu keşfetmek için değerlendirebilirsiniz.

İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kazandığınız dostluklar yanıltıcı olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Objektif ve gerçekçi olmanız gereken bir gün. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, iletişime dönük bir meslekte yeni bir girişimin, plan ve projenin işaretçisidir. Daha önce başlanmış bir işin tamamlanma süreci de olabilir. Uyum sağlama dönemini gösterebilir. Bir ürünün başkalarına satış, tanıtım veya sergilenmesi yönündeki işlerin de göstergesi olan bu Yeniay, dostlarınızla olan bağlantının, onlardan görülecek desteğin veya sizi çekemeyen kişilerle aranıza mesafe koymanın da işaretçisidir. Çok yönlü bir Yeniay sürecindeyiz. Ancak tüm burçlar gibi sizin de dikkat etmeniz noktalar var. İş hayatıyla ilgili düşünülen bir yenilik için şartları gözden geçirmek lazım. Eğer başka bir projemiz varsa, bunun artı ve eksileriyle ele alınması lazım. Duyarlılık yüksek demiştim. İlişkide vehayatıyla ilgili konularda biz de çok fazla endişeli olabiliriz. Bunlara mantıklı ve gerçekçi bakarsak, kendimizi boş yere üzmeyiz. Şartlar uygun değilmiş, hayrıma değilmiş veya beklemede kalmam gerekiyormuş diyerek rahatlamış oluruz. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde, çalışma arkadaşlarınla bazı konularda dengeyi tutturamaman, yetişmesi gereken işleri geciktirecek. Köklü değişim arayışların seni bilmediğin bir maceraya sürükleyebilir. Özellikle işinden memnun olmayan bir Başak burcuysan, aniden işinden ayrılma kararı alabilirsin. Her zaman olduğun daha fazla sosyalleşmek isteyebilir, birden fazla etkinliğe katılma planları yapabilirsin. Arkadaş ortamında toplumsal konulara ağırlıklı konuşmalar gerçekleşebilir. Sıra dışı fikirlerin bulunduğun ortamlarda dikkat çekmene sebep olabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişiye açılma için, nasıl bir yol izlemen gerektiğine dair yakın bir arkadaşından fikir alabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili maddi sorunlar gündeme gelebilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri gizlemek için büyük çaba sarf ettiğiniz bireysel konular başkaları tarafından yakın çevrenizde aksettirilebilir. Öğrenilen bu yeni durum sayesinde hem kariyer hem de özel yaşantınızda ilgili bazı durumlar çıkmaza girebilir. Dikkatli olmalı ve tedbiri elden bırakmamalı sınız. Bugün özellikle güven sorununu fazlası ile yaşayabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan aktif olacağı bir gündesiniz. Hedeflerinize erişmekte zorlanmayacaksınız. Uğraştığınız işlerle ilgili kısa yolcuklar yapmanız mümkün. Yeni kişiler tanıyabilir, yaptığınız işleri anlatabilirsiniz. Evinizde kurduğunuz düzenle ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. Mesleki konular ve ev arasında denge kurmaya bakmalısınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızla değil mantığınızla hareket ettiğiniz takdirdehayatınızda başarıyı yakalayabilirsiniz.. Bugün harcamalarınızı da kontrol altında tutmalı  alım satım kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Özel yaşamınızda güzel gelişmeler söz konusu var olan problemleri sevgi ile aşabileceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde önemli açılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir projenin adımları atılabilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bayram sonrasında işle ilgili adımlarınızı hızlandırmalısınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Kariyer hayatınızda çift kısmetli bir dönemdesiniz. Karar alırken yöneticilerinizin fikirlerini değerlendirmek önemli olur.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>