Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı gibi.

Sınırlı insanlarla bilgi alışverişi içinde olmayı sorun ediyorsunuz. Ama bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşmeye girmeme yolunu seçeceksiniz.

Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz size ait bir paranın gecikmesi, bu parayla ilgili işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Neşeli ve şakacısınız. Fakat bazı şakalarınızın netleşmesi gerekiyor. İnsanlara karşı kırıcı olmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, beden ve ruh sağlığımıza iyi gelecek değişiklik ve yeniliklerin önemini vurguluyor. Buna ihtiyaç duyacağız. Sabah kalk, işe git sonra eve dönüş, sürekli aynı şeyler bir zaman sonra insanı yorar. Bizim sosyal hayatımızı, dostluklarımıza, moralimize iyi gelecek aktivitelere de önem vermememiz lazım. Kaldı ki, bu tutulmanın olumlu görünümleri yeni bir ilişkinin başlamasını sağlayacaktır. Problemli ilişkileri düzeltecektir. İki hafta önceki Tam Ay tutulmasında kendimizi merkeze koymuştuk. Şimdi başkaları hayatımıza dahil oluyor. Onların varlığını önemsiyoruz. Zaten bu tutulma aşkta güven ve sevginin, paylaşım ve empatinin artmasıyla daha verimli çalışacağınızı ve zorlukları kolaylıkla aşacağınızı gösteriyor. Kısa yürüyüşlere çıkmak, egzersize başlamak, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, birdeğişikliğinde bulunmak, rehberlik ve danışmanlık gibi hizmetler almak önümüzdeki aylar boyunca etkili olacak. Sizin mesleğiniz sağlıkla ilgiliyse başkalarına destek verebilir, grup kurabilir, danışmanlık hizmeti sunabilirsiniz. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sıkıntılar için çözümler bulacaksın. Seni barınak gibi gören insanlardan uzak durabilirsin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok kendinizi çalışma hayatınız ve gündelik rutinlerinizle ilgili bazı aksaklıklara yeni çözümler bularak geçirebilir, gününüzü araştırma yaparak geçirebilirsiniz. Ayrıca rutin işlerden kaçmak adına bir seyahat yada bir görüşme organize etmek te isteyebilirsiniz. Sizler akılcı, pratik, her ayrıntıya pür dikkat kesilen sezgisi kuvvetli kişilersiniz. Ãmâ bazen itiraf edin böyle olmak yoruyor sizi. İşte bu gibi durumlarda yaşama kısa bir mola vermek kendinizi yenileme açısından önem vermekte.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne çalışma arkadaşlarınız veortamınız ile ilgili konular damga vurabilir. İlgilendiğiniz işlerle ilgili yorucu ve yıpratıcı koşullar oluşabilir. İş beklediğiniz kişilerden kaynaklı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konular da gündeme gelebilir. Bugün fazla beklenti içinde olmayın ve daha çok kabullenici olmaya çalışın.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız sorumluluklar; boyun eğdirme çabasında olan düşmanlar sağlık, hijyen; ve evcil hayvanlar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birteklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Ortak parasal konularda alternatiflerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız için parasal fonlar yaratabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, rutin hayatınızdaki aksaklıkların daha çok gözünüze batmasına neden olur. Özellikleortamınızda birlikte çalıştığınız insanlarla olan düzende değişiklikler meydana gelebilir. İşten ayrılanların boşluğunu doldurmak için yeni bir plan yapmalısınız. Ayrıca kalp damar sağlığınıza özen gösterin. Çevrenizdeki kişilerde de sağlık sorunu yaşanabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi yaparken zorlanabilirsiniz ama kararlı olduğunuz sürece büyük ilerlemeler de kaydedebilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar, ileride, kendi adınıza son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılacak nitelik taşıyacaklardır.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>